Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ALO Łomża |
Co sądzicie o Akademickim Liceum Ogólnokształcącym w Łomży? Proszę o opinie osób, które uczą, uczyły się w tej szkole bądź wiedzą coś konkretnego na jej temat. Dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ALO Łomża |
bardzo dobra szkola i profil ;)
|
|
o tak , na pewno BARRRRRRRDDZZZZOOOOO dobr ... ;)
|
|
Czyli warto tam złożyć papiery? Jak poziom i nauczyciele?
|
|
********* szkoła składaj papiery kobieto jeszcze podeślij zdjęcie to zobaczymy czy się nadajesz do tej szkoły :))))
|
|
ostatni debilizm . i tyle.
|
|
papiery to aż w następnym roku ale wolałam zapytać z wyprzedzeniem :)
|
|
Istna Masakra.... Lepiej zapomnij! szukaj innej szkoły! A 1 czy 2 czy 3 liceum Ci nie pasuję?
|
|
Niech to...
|
|
dlaczego "istna masakra" co tam jest nie tak ?
|
|
no cos ty bardzo dobra szkola ;D ja obecnie jestem na lekcji i nie zaluje bo jest cieplo ;D same luzy lepsze niz w ZDZ ;p
|
|
Już wyższy pozom w ZDZ niż w ALO. Idź lepiej do zdztu :)
|
|
A nauczyciele języków obcych u nas :OOOOPOO masakra...... od 50 % masz 2
|
|
uuu;/ więc, nie dziękuję. jeśli mówicie o poziomie "ZDZ-u" to na prawdę masakra ;) chciałam tam iść bo interesuje mnie profil policyjny, ale chyba zrezygnuję..
|
|
:)
|
|
Policyjny w budowlance masz
|
|
dokladnie, juz budowlanka lepsza -.-
|
|
No więc nie pójdę do ALO , ZDZ-u ani budowlanki. Dziękuję wszystkim za opinię, będę szukać dalej. ;) Pozdrawiam.
|
|
No i poprawnie ;)
|
|
Może polecicie jakąś szkołę prócz I-III LO? Już w najgorszym przypadku moze byc III LO .
|
|
A wiecie czy tam się liczy wzrost?! Ja mam około 1,58 cm, mogłabym się dostać ? :(
|
|
Nie rozumiem dlaczego ktoś napisał poziom zdz? W każdej szkole są osoby którym po prostu nie chce się uczyć a do dalszej edukacji zmuszają tylko rodzice nie własna chęć osiągnięcia czegoś więcej w swoim życiu. A co do szkoły wielu nauczycieli uczących w I, II czy nawet profesorowie uczelni wyższych. Więc poziom na pewno nie jest jak w zdz. Przyjdź na dni otwarte i sama się przekonasz.
|
|
Ech, poziom ZDZ? To zależy. Fizyka to odlot - ja się uczę w ASP, to ten sam budynek, i nie jest pewne czy ponad 50% klasy z fizyki zda. Z angielskiego też ciężko, ale tam to chociaż jak się nie śpi na żadnej lekcji to zdasz ;) większość nauczycieli jest taka sama w ASP i ALO, i nie rozumiem czemu tak hejtujecie to ALO? Bo policyjny profil? To że ci co poszli na pierwszy rok to większość pewnie poszła bo myślała że będzie łatwo, a nie kierując się profilem. Ja i tak ogółem nie cierpię wszystkich liceów, także zbyt dużo ci nie powiem, ale w technikum informatycznym ASP to żyć nie umierać, to jest prawdziwe ukierunkowanie, a nie kucie wszystkiego pod rząd na blachę w liceum - ale twój wybór.
|
|
Racja skrzypku... http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
A są tu jacyś uczniowie ALO ? http://www.davidduke.com/ http://korwin-mikke.pl/
|
|
W ALO i ASP są niedługo dni otwarte więc możecie przyjść i zobaczyć 25.04.14 od godz. 17-19
|
|
|
Skrzypo dobrze gada. Nic dodać nic ująć:). No to ja się rozpiszę tak jak on. NO!. Siostra się wybiera do ALO, mówi że fajna szkoła. Ja obecnie jestem w ASP i nie żałuję wyboru. Kto co lubi:) Chcesz?
|
|
hmm ciekawe colosseumwawa
|
|
dzięki colosseumwawa
|
|
|
Tak qverkk osoba z twoją średnio czyli poniżej 3.0 ma bardzo wiele do powiedzenia w tym temacie.
|
|
Chociaż ja się nie zastanawiam 10 min gdy nauczyciel prosi o to abym otworzył pracownię informatyczną. Naucz się wypowiadać w realu potem pisz na forum. Pozdro dla kumatych. Chcesz?
|
|
Przynajmniej wiem jak włączyć komputer a nie jak ty mósisz zawsze kogoś prosić o to aby ci włączył
|
|
Ty serio taki debilny jesteś? Jakbym nie umiał to bym tu nie szedł proste nie? Hejzuś no. Jesteś zły że jesteś taki pierdolnięty? No hejzuś. Chcesz?
|
|
W takim razie powinieneś zmienić szkołę bo to nie jest miejsce dla osób tak nieogarniętych jak ty. A wypowiedź że jestem debilem jest na poziomie przedszkola.
|
|
Mi tu jakoś odpowiada, nie wiem jak ci. Tylko niszczysz mienie szkoły w tym temacie i gimnazjaliści zaczynają się Ciebie bać. Ja kończę spam. Nabijaj posty bezsensownymi postami ;) Chcesz?
|
|
Gdy gimnazjaliści przyjdą to gdy cię zobaczą sami zrezygnują.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |