Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znów długie jesienne wieczory... |
Co z nimi robicie? Zbliża się zima, ja powoli zaopatruje się w książki mojego ulubionego autora (czasem lubię nudne, spokojne wieczory z książką;) Można też obejrzeć ciekawy film, albo zmarznąć trochę na spacerze z bliską osobą (oczywiście o ile ma się takiego kogoś) Są jeszcze różne lokale, gdzie można posiedzieć ze znajomymi przy piwku, a co poza tym? Jak Wy spędzacie ten czas? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znów długie jesienne wieczory... |
koks dziwki i inne rozrywki ;)
|
|
Ambitnie, ale co kto lubi.
|
|
Można popisać na forum o pierdołach (patrz aktualnie topowy temat) ;)
|
|
Masakra ...
|
|
Ja korzystając z jeszcze letniego, ale dość długiego wieczoru stworzyłem coś takiego, inspirując się jesienią ;) http://www.youtube.com/watch?v=-MYXVzaAmj4
|
|
Zenit- ładne :) A co do długich wieczorów - dobra książka, film, i rowijanie pasjii - malarstwo, rzeżba lub inne hobby na które zwykle brak czasu:) Jest tyle ciekawych dziedzin.....
|
|
Grafika komputerowa- wreszcie mam czas - no i fotografia- obróbka zdjęć , potem kobiety i kobiety - w wolnych chwilach muzyka :)
|
|
No no widzę, że są tu ludzie z ciekawą pasją. Ogólnie z pasją, bo takich coraz mniej. Faktycznie w lato na wszystko brakuje czasu, w okresie jesienno-zimowym wszystko się uspokaja ;)
|
|
Niech to...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |