Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy Pub bilardowy |
Czy ktoś z forumowiczów był juz w nowym pubie bilardowym 9 ? Jak tak co sadzicie ? Bo dla mnie jest naprawde bardzo przyjemnie i sa dobre 2 stoły tylko szkoda że 2 :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy Pub bilardowy |
Byłem na otwarciu tego lokalu. Było całe 4 osoby, które 'grały w kulki'. Jeśli chodzi o stoły faktycznie całkiem niezłe. Miejsce samo w sobie nie ma nic szczególnego, co by je wyróżniało. Tyle, że nowe odświeżone i jest jeszcze czysto. O ile pamiętam 15zł za godzinę 'kulkowania po stole' :) ..:: Nomex ::..
|
|
z zewnatrz narazie wyglada tak sobie ale w srodku mi sie podoba :) 10 zł za godzine na kazdym stole. zbankrutowal bym jak by bylo po 15 zł no i otwarty jest na cale szczescie od 13
|
|
a gdzie jest? ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
ul. kazańska 6 W bloku, tam gdzie solarium Gabi (o ile pamiętam) i niedoszła budowla supermarkietu
|
|
tak nie mylisz sie w koncu cos i na osiedlach zaczyna sie ruszac
|
|
moim zdaniem klub jest naprawde profi, dobre stoly i z gustem urzadzone wnetrze, naprawde ladnie a cena 10pln a nie jak ktos tam napsil 15, pewnie nie byl a juz sieje zamet
|
|
Może konkurencja rozsiewa fałszywe wiadomości:)) A w klubie jest całkiem miło. I z muzyką nie przesadzają. W grze nikt nie przeszkadza, bo stoły (porządne zresztą) są w wydzielonej części. Tylko piwa brak, ale podobno już niedługo będzie:) Mi się podobało, to dobre miejsce aby pograć z przyjaciółmi. Tylko warto zarezerwować wcześniej stół, bo chętnych do bilarda sporo.
|
|
hooltay czesto bywasz ? Kiedy mozna by rozegrac partyjke :P jak nie jestes za dobry :)
|
|
Autor: wyjazd (---.elomza.pl) Data: 07-03-06 15:38 cyt: "no i otwarty jest na cale szczescie od 13" A dlaczego to takie szczęście - możesz wytłumaczyć ??
|
|
Info do ja i hooltay po 1. napisałem "o ile pamiętam" :) po 2. zapytajcie w pubie ile kosztowała [promocja] podczas otwarcia po 3. byłem - widzialem. po 4. szału nie robi ..:: Nomex ::..
|
|
bo nie trzeba czekac do wieczora a wiosna idzie :) cieplo sie robi i mozna wczesniej popytac sobie ;)
|
|
Dla mnie fajnie:)Powoli się rozkręci z tego co wiem ma byc jeszcze jeden stół.Piwo też niedługo będzie.Troche złe miejsce ale kto zna solarium Gabi trafi bo to dosłownie obok.
|
|
Piwo podobno ma byc po niedzieli wiec mozna bedzie w koncu wybic cos i pograc :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |