Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba o pomoc do Łomżyniaków |
Witam Zwracam się do Was z gorącą prośbą. Osoba z Łomży może wygrać bardzo prestiżowy konkurs programistyczny organizowany przez Nokię. Aktualnie trwa faza głosowania na zgłoszone aplikacje. Pomóżmy naszemu rodakowi w zwycięstwie. Wystarczy zagłosować na aplikację ANAGRAMY na stronie http://fapplication.com/nokia_developers_challenge/grupa/14/ Głosujmy na ANAGRAMY!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba o pomoc do Łomżyniaków |
a ja zagłosuję na Moje miejsca :)
|
|
a mnie osobiscie wqrzaja takie akcje typu glosujcie bo z lomzy a niby dlaczego??? moze kilka slow wstepu o projekcie jaka aplikacje ow osoba napisala i do czego ma sluzyc a nie glosujcie barany bo to nasz i w taki wlasnie sposob dziala ten kraj na kazdym szczeblu w urzedzie zatrudniana jest najblizsza rodzina bo to nasz reka myje reka bo to nasz i glosowac chcecie na niewiadomo jaka aplikacje bo to nasz
|
|
racja. jak glosowac to uczciwie.
|
|
TAK
|
|
BRAK NICKA to nie jest przymus tylko prośba. Nie musisz glosować.
|
|
BRAK NICKA - popieram. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ssijta
|
|
Patriotyzm lokalny coraz częściej przybiera groteskowe formy, szczególnie w internecie. Może dlatego, że kliknięcie prawie nic nie kosztuje? Na szczęście są ludzie, którzy się zastanawiają nad tym, co robią. A wspieranie swoich, powinno polegać na dopingowaniu, a nie konkretnych działaniach bez zastanowienia, inaczej kraj zejdzie na psy.
|
|
Masakra ...
|
|
Warto zaprezentować i wyjaśnić chociaż co to jest na czym polega itd. a nie głosuj bo głosuj ale dla czego to nie wiadomo ;S
|
|
nieeeeeeeee pomogę ---------------------------------------------
|
|
Nie zaglosuje. .
|
|
@msialk - daj więcej informacji co to za aplikacja, czy i gdzie można ją potestować - jestem za lokalnym patriotyzmem, ale daj nam możliwość zrozumienia co to w ogóle za pomysł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |