Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studio Fryzur Ula Brzóska |
Potrzebuje opinii na temat powyższego salonu? Dokładnie interesują mnie fryzury i upięcia ślubne. Z góry dziękuje za wszelkie informacje! Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studio Fryzur Ula Brzóska |
miałam robioną tama fryzurę na studniówkę i trzymała sie idealnie ;)
|
|
Dziękuje bardzo za odpowiedź:)
|
|
Niewiem czy na podstawie jednej opinii mozna czegoś konkretnego sie dowiedzieć i juz być pewnym??????? Ja np nie zachwalam tej Pani, robiła mi fryzurę na BARDZO ważną okazję i ... totalna masakra. Jesli masz długie włosy to odrazu odradzam. Ostatnio byłam w Laurze w Piątnicy i fryzurka suuuuper, tam wiedzą co zrobić z długich włosów aby sie trzymały całą noc i jeszcze więcej. Ale to tylko od Ciebie zależy wybór gdzie pójdziesz na uczesanie, normalne... Pozdrawiam:)
|
|
a ja polecam Panią Ulę, chodzę do niej od lat, i na malowanie i na czesanie. Moja mama z resztą też. Zawsze zrobiła mi taki kolor jaki chciałam, uczesanie tak samo, wystarczyło np. pokazać zdjęcie, czy mniej więcej określić fryzurę, i odczytywała to idealnie. Ja nie mam ani strasznie długich włosów, ani grubych, po prostu-normalne, i zawsze upięcie trzymało się tyle ile trzeba, u mojej mamy to nawet 2 dni fryzura się trzymała,nawet po spaniu, ale to już zależy od włosów i od tego jak się tłuczesz w trakcie spania ;D pozdro ;))
|
|
Dziękuje za wszelkie opinie:)
|
|
Ja rowniez bardzo polecam
|