Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekarze |
czy ktoś może mi polecić dobrego ginekologa w Łomży? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekarze |
Czy musi być trzeźwy?
|
|
Nie!, może być napierdolony by dziewczynie zrobił krzywdę !! ________ Malachit
|
|
osobiscie korzystam z usług dr. Ściany. Jest miły, przyjemny, a przede wszystkim wie co robi.
|
|
doktor sufit jest tez niezly
|
|
nefe -ten temat byl juz poruszany na tym forum http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=46841&t=35994#reply_46841
|
|
dr. Ściana za kasę zrobi wszystko !, a i lekarzem złym nie jest.... z kasę, of koz :) a raczej :( ________ Malachit
|
|
Malachit, mógłbyś ten swój banerek zdjąć, ze swoich dalszych wypowiedzi. Trochę to nie przystoi reklamować takie słowa.
|
|
przez doktora sciane przeszlam operacje w lomzynskim szpitalu i to 2 tyg. po badaniu przez tego osla, bo nie potrafil wykryc cyst wielkich podobno jak pomarancza on moze jest dobry, ale tam gdzie nie ma problemu potem chodzilam do poppe, bardzo fajny wydal mi sie pijagin/on mnie operowal/, przychodzil do mnie, tlumaczyl co i jak, a wczesniej czlowieka na oczy nie widzialam poppe jest spoko-zastosowal mi kuracje, ktora potem zaaplikowal mi lekarz w stanach, a dodatkowo czasem, jak tylko wypisywal recepte, to nie bral ode mnie kasy,a z tego, co wiem, to raczej nie jest praktykowane nie polecam tez takiej pani, co na wojska polskiego przyjmuje/ nie pamietam nazwiska/ powodzenia nefe
|
|
Ok. Zdejmę, ale widzę iż wasze zakłamanie nie daje wam spokoju. Rozumiem że słowa których sami używacie was ranią ?!. Spoko, znajdę inny avatarek :). Cieszy mnie jednak fakt że felix potrafił powiedzieć o tym w kulturalny sposób :). ________ Malachit
|
|
Droga Bello mówiłem że Ściana jest dobry tylko za kasę !. Inaczej ma Ciebie gdzieś !. ________ Malachit
|
|
Oleszczuk
|
|
ptysiu ma racje- tez dobry i bardzo wyksztalcony/gin. i endokrynologia, moze cos wiecej, ale tylko o tych wiem/
|
|
O! Jaki ładny i grzeczny Malachicik! Aleeeee....do czasu! :D A poprzedni banerek? Jako jednorazowy post - owszem, ale jako podpis, to trochu nie bardzo... Zgodzę się z Felixem, że to działa jak reklama... http://www.pgi.gov.pl/muzeum_geologiczne/kolekcja/malachit/malachit.htm Malachit, jak widać, mieni się odcieniami zieleni...
|
|
Proponuje Skrętka. Konkretny,inteligentny,na bieżąco z nowościami medycznymi no i...przystojny!:))) A ze starszego pokolenia- Nizik i Głębicki. Doświadczenie wiedza... ale nie rutyna! G a z e l a
|
|
Dr Wall ? z relacji - szeroko uśmięchniety, miły, pomaga zdjąć płaszcz swoim pacjentkom, gentelmen pełną gębą - z tym tylko, że powyższy opis dotyczy przyjęć w prywatnym gabinecie... na korytarzu szpitalnym udaje, że nie poznaje ludzi ... Pozdrawiam T i g e r
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |