Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
solidny stolarz |
Witam. Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego, dokładnego!!! i niedrogiego stolarza.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: solidny stolarz |
Pan w Kupiskach--pierwszy wjazd po prawej za ogródkami na Fadomie,a później kolejny w lewo.Przy wjeździe jest szyld--nie pamiętam nazwiska.Robił mi zabudowę kuchni--bajka !!!no i tanio--2 lata temu zapłaciłam 3.700 zł Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
mirt-meble na poligonowej
|
|
A możecie przesłać jakieś zdjęcia???
|
|
szukam takiego bardzo dokładnego :)
|
|
ja mogę polecić z czystym sumieniem firmę ze Zbójnej, może nie są najtańsi jednakże ceny w granicach rozsądku ,wykonanie naprawdę bardzo dokładne, przykładają się do swojej pracy,korzystam tylko z ich usług tel.503-113-797
|
|
uuuuu !!! Dokładny , dobry i niedrogi :):) To tylko ciesla taki może być :)
|
|
??
|
|
Ja polecam kolegę który ma warsztat stolarski w Elżbiecinie,niedawno otworzony więc ceny na pewno konkurencyjne a doświadczenie mają już koło 20 lat i po szkole drzewnej w łomży także z tym nie ma problemu, robią w płycie,drewnie.tel 693426229
|
|
Dokładny to Henryk Miller , Al Legionów za piekarnią wjazd jak do firmy Ewelin, przed Prefbetem, i do końca.
|
|
????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |