Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TAŚMA TEFLONOWA Z KLEJEM |
Czy wie ktoś może gdzie w Łomży można dostać taśme teflonową z klejem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TAŚMA TEFLONOWA Z KLEJEM |
Rozumiem taśmę teflonową, ale z klejem ?. Po co Ci klej ?. T teflonowa jest do uszczelnień i między warstwami (wynika to z fizyki teflonu) klej jest zbędny. Więc po co Ci taśma z klejem ?. No chyba że chcesz wykorzystać teflon jako poślizg, np. do myszki :), wtedy to rozumiem :) ________ Malachit
|
|
Zgadza sie Malachit :-)) wiesz może gdzie zdobyć taką taśme ??
|
|
No nie wiem, ale można zrobić to tak.... Taśma teflonowa jest b. cienka, więc stosujemy taśmę dwustronnie klejącą, jest dość gruba :) i na to potrzebny kawałek teflonowej. A myślę że sprawdzi się nawet ( o ile faktycznie do myszki Ci trzeba) zeskrobanie kleju np. z przylepca. ________ Malachit
|
|
ale mi chodzi wogóle gdzie można taką teflonową zdobyć :p ??
|
|
Adminie, zrób coś.... i wyrzuć do śmieci tę "oazę chamstwa i tępactwa".
|
|
Adminie zrób coś.... i spuść wodę po MarCo, tępakiem który próbuje narzucić innym jak mają się prezentować na wolnym forum. MarCo nie masz ochoty oglądać "oazy" to nie oglądaj !, PROSTE!. Ja nie mam NIC DO CIEBIE !! więc i od mego wizerunku wara!. ________ Malachit
|
|
Malachit a gdzie tą samą taśme teflonową dostać można ??
|
|
KiLeR zobacz w sklepach elektrycznych albo może u Mułów w hydrauliku ?. ________ Malachit
|
|
KiLeR chłopczyku... wystarczy popytać w sklepach, a nie mącić w głowach porządnym ludziom. Przeważnie nie jedsteś zadowolony z tematów na forum (chociażby wczoraj), a sam zapodajesz taki badziew... Poszukaj w rybnym:) Pozdro dla Ptysia!
|
|
Typie to jest rzecz na ogół niedostępna to sie pytam a nie wyskakuje z lamerskimi pytaniami. Ktoś cie tu zapraszał ??
|
|
Nie mów, że muszę czekać na Twoje zaproszenie... A po za tym: jak można szukać czegoś, czego nie ma... Tasma teflonowa z KLEJEM :)))))))))))) ...Osłabiłeś mnie... A tak w ogóle to też Cię lubię!
|
|
hehe jak to nie ma , człowieku pomyśl to nie boli :D pewnie że jest
|
|
Jest, jest... jak sobie sam klej z mąki ugotujesz...
|
|
macie wy głąbki ;d http://www.allegro.pl/item88752815_teflon_ceratka_szer_50mm_do_zgrzewarka_pakowarka_.html
|
|
Aj! Widzisz...aż trzeba Cie jakoś zmobilizować, żebyś trochę pomyślał... Sam mówisz,że to nie boli, a się boisz pogooglować. Tak trzymaj!
|
|
ja pytałem gdzie w ŁOMŻY można takie coś kupić a nie w POLSCE ? Czytanie ze zrozumieniem sie kłania
|
|
Przecież jest tam napisane czarno na białym, że płatne przy odbiorze. To gdzie kupisz tę taśmę jak nie w Łomży. A zgrzewarkę już masz?
|
|
ADMINIE- dzięki...
|
|
...i tu się MarCo mylisz, nawet nie wiesz jak bardzo ! ________ Malachit
|