Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kosmetologia gdzie ? |
witajcie :) chcialabym sie Was zapytac gdzie w Łomzy najlepiej jest pojsc na studium 2 letnie na kosmetologie ? chodzi mi o podejscie do przyuczenia rodzaj zajec materiałow i jacy sa nauczyciele ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kosmetologia gdzie ? |
może lepiej idz na studia a nie studium?
|
|
uwazam ze studium lepsze lepiej przygotowuja praktycznie do zawodu a nie teoretycznie... tyle tylko ze po studiach ma sie wyksztalcenie lepsze jesli chodzi o stopien wykszatlcenia nie zawsze stopien wyksztalcenia dorownuje z przygotowaniem dobrym do zawodu czasem lepiej pojsc do studium lepszego niz na studia.... studia mozna pozniej zrobic takie jest moje zdanie... a co do tego studium to nie orientuje sie jesli chodzi o lomze bardziej o bialystok...
|
|
studia odpadaja bo mam male dziecko i maz pracuje na zmiany . wiec niestety nie . :)) i tez jestem tego zdania ze studium lepiej przygotowuje praktycznie :)
|
|
http://www.profesja.edu.pl/bialystok,193.html mozesz sobie przejrzec ta strone tej szkoly jesli cie zainteresuje
|
|
polecam kosmetykę w szkole Żak w Łomży. dużo zajęć praktycznych, fajna atmosfera na zajęciach, dużo się nauczyłam i zdałam egzamin zawodowy. o ile wiem to jeszcze można się zapisać, polecam!
|
|
potwierdzam, rekrutacja w ŻAKu trwa :) zostało kilka wolnych miejsc, zapraszamy :)
|
|
akurat na PWSiP jest dużo zajeć praktycznych z kosmetologii. Troche czasu na tą szkołe trzeba poświecić. Z małym dzieckiem może być cieżko ale wszystko zależy od chęci. bigi2004
|
|
Ale jest po tym praca? Mało kiedy widać jakiekolwiek oferty dla stricte kosmetologów. Jaka część faktycznie pracuje w zawodzie?
|
|
Jeżeli szukacie sprawdzonego salonu kosmetologii estetycznej w Warszawie, to polecam Wam sprawdzić stronę https://lecharme.beauty/oferty/stylizacja-rzes-oczaruj-spojrzeniem , gdzie znajdziecie ofertę LE CHARME. Wielokrotnie korzystałam z ich usług i nigdy nie było najmniejszego problemu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |