Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diablo 2 |
Witam mam pytanie. Jak ulepszać moge bron, zbroje itp w tej grze ? Pytam ponieważ kiedyś jak grałem to kolega ulepszał mi zawsze do złotych czy coś a teraz nie chce ciągać jego znow i chciałbym sam to zrobić bo nigdy tego nie ogarniałem on kiedyś mi mówił że z jakimś programem czy coś. Prosiłbym o jakąś dokładniejszą instrukcję :)) Z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diablo 2 |
Zamiast ulepszać broń, ulepsz umysł i poczytaj jakieś książki, zamiast grać w te odmóżdżacze.
|
|
Nie chce pomagać po po cholere piszesz :) ? Gram bo podoba mi się ta gra. Żadna gra nie jest odmóżdżaczem tylko ludzie nie umieją odróżnić rzeczywistości od gier.
|
|
Szczególnie kiedy chcą ulepszyć broń ;p
|
|
I co z tego czlowieku na ty polega gra... nie masz zamiru pomoc to nie pisz a jak chcesz ppomoc to napisz i tyle
|
|
Sprawdz sobie tutaj http://diablo2.pl/?akcja=dzial&name=kostka Ewentualnie poczytaj na forach Nie idę do nieba...mam lęk wysokości
|
|
W Łomży na ul.Kaktusowej jest sklep mysliwski,może oni Ci pomogą.
|
|
Ze zbroją nic nie kombinuj,bo z daleka widać ,że masz zakuty łeb-:)
|
|
voodoo przesiadujesz ze samotnymi prykami na politycznym i uważasz że esteśta mundrzy stare pryki . Znacie oprucz Polskiego rosyjski jazyk a tu trza znać sie na jezykach bo nie wiadomo na kogo trafisz i z jakiego kraju:)
|
|
CXRSa1 nie uważam się za mądrego, i ruskiego też nie znam ;p
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |