Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIGHT POWER |
mam pytanie do uzytkownikow obklejonych w/w naklejkami czemu ich nie zrywacie po imprezie??? uwazacie ze dodaja uroku waszym furom??? bo jak widze poobklejane samochody to zal mi sie was robi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIGHT POWER |
Tez mnie to ciekawi, ale w sumie kazdy przechodzi przez zycie jak mu sie podoba i robi co chce.. .
|
|
Bo by zeszly z lakierem :P
|
|
tez mi zal tych pajaców... pewnie szpachle zakrywają
|
|
bo durniu jeden z drugim moze ktos byl w gdyni na night power i jeszcze ich nie zerwal, a po drugie moga obklejonymi samochodami jezdzic organizatorzy, przy okazji promowac kolejne etapy night power na nastepny rok
|
|
Amen "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
ich stać na naklejke - a Ciebie nie
|
|
A jak Ci odpowiem "bo tak mi się podoba" to usatysfakcjonuję Cie moja odpowiedź????? Żyjemy w wolnym kraju i robimy co nam się podoba i ani mi w Twoje sprawy ani Tobie w moje nie wypada się mieszać. I co Cię tak boli???? Nie masz innych problemów??????
|
|
BRAK NICKA - tak przejrzałam Twoje wszystkie posty i z całym szacunkiem...-nic innego nie potrafisz tu mądrego napisać tylko przeżywać jakieś mało istotne rzeczy i narzekać jak to źle się dzieję :) Za robotę się weź- a jak Ci bezrobocie doskwiera-bo niestety takie czasy- to bierz druty w łapki i dziergaj skarpety bo zima się zbliża nie ubłagalnie- żebyś potem nie narzekał(a), że za zimna i marzną Ci stopy i ohhhh ehhhh jaki żal :) Świat jest okrutny ale lepiej odstawmy na bok te najmniej istotne rzeczy typu naklejki po NIGHT POWER :)
|
|
Zgadzam się z Tobą Agatka :D +++++++++++++++++++++++++++++++++ hym, życie ... to nie je-bajka ...
|
|
i odrazu widac kto nie zerwal jeszcze naklejek :)
|
|
No i nie zerwałam i co z tego? I będę ja miała do przyszłego roku a za rok przykleję następna i chyba ani tym nie grzeszę ani nie robię nikomu krzywdy. I w ogóle nie wiem co w tym niestosownego... Bo jak się coś lubi to cały czas a nie tylko jeden dzień :) takie jest moje zdanie :) pozdrawiam Cię serdecznie BRAK NICKA i życzę Ci milego, spokojnego, bezproblemowego dnia :)
|
|
ok rozumiem ze lubisz i wogole ale wyjasnij mi czemu jej nie zerwiesz??? impreza soe odbyla bylo fajnie i ok to tak jakbys zjadla snicersa i przykleila sobie opakowanie do bluzy bo lubisz go jesc ??? jednak dziwni sa ci ludzie w lomzy
|
|
Bo nie widzę takiej potrzeby!!!! Nie przeszkadza mi i tyle.
|
|
I sam(a) jestes dziwny(na) porównując to do snicersa :) Nie wiem o co Ty walczysz i czemu tak Ci od początku ta impreza przeszkadza....
|
|
zacytuj choc jedna moja wypowiedz gdzie napisalem ze impreza ta mi sie nie podoba a wysle ci litra za wygrany zaklad
|
|
wywnioskowałam z Twoich postów i tyle....
|
|
aha fajnie
|
|
dostałem naklejkę i oddałem wujowi, a żeby se na traktor nakleił, jak będzie szybko i wściekle nakurw|ał na polu, łąki, kościoła, wsie dookoła
|
|
no ja naklejek wogle nie miałem i nie mam :] ale zgadzam się z Agatka, chcą niech jeżdzą z naklejkami, przeszkadza Ci to ? to nie patrz, albo zamykaj oczy ;)) +++++++++++++++++++++++++++++++++ hym, życie ... to nie je-bajka ...
|
|
dziwny temat..... może autor wziąłby pod uwagę,że ta impreza nie odbyła się w 150 ciu miastach, dlatego ja osobiście uważam za wyróżnienie Łomży jako jednego z organizatorów. Po drugie, w tego typu imprezach zawiązują się nowe przyjaźnie, ludzie których łączy jadna pasja, chcą to "zaznaczyć". Może dlatego te naklejki??? A jak ktoś uczestniczy w imprezach off road i z każdej (a można wystąpić w 10ciu rocznie) zbiera naklejkę i ma ich np. 30szt. to też przestępstwo??? Dla mnie mogą jeżdzić z tymi naklejkami i z papierkiem od snikersa nawet na przedniej szybie do Bożego Narodzenia, zbędne komentarze.... Ich bin fur Berlin...
|
|
Dobrze to podsumowałeś Defraudator. Chyba rzeczywiście nic więcej w tym temacie nie trzeba pisać. Amen :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |