Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...i sprawiedliwość dla wszystkich |
Siedzę sobię dziś koło południa w moim aucie "na mieście",w miejscu którego nie chcę mi się bliżej precyzować i cóż widzę? Podjeżdża samochód,z którego wysiada w pełni uśmiechnięty,świeżo upieczony,łomżyński pedolfil Bartosz S,w towarzystwie swojego nobliwego,afiszującego się nie gorszym humorem tatusia.Nie wiem,może to ja źle słyszałem,ale zdawało mi się,jakoby ten człowiek został tymczasowo aresztowany na 3 miesiące za udział w międzynarodowej aferze pedofilskiej,a wszystko to poparte było bardzo obciążającymi dowodami w postaci filmów DVD,VHS,poczty elektronicznej i czegoś tam jeszcze... Jak to jest ,że jak się jest o coś oskarżonym i nie jest się osobą ani znaną ani majętną,to się kibluje w areszcie,nawet jeśli przestępstwo nie było "najwyższych lotów",podczas gdy inni,"równiejsi" wystarczy że sypną pare groszy,by móc na wolności spokojnie biegać,załatwiać i kombinować,jak tu się brzytwy chwycić i nie pójść na dno? Nie stawiam na nikim kreski,nie wydaję też od razu żadnego wyroku,bo nie od tego jestem-to raz,a dwa-nic jeszcze człowiekowi na 100 procent nie udowodniono.Jednakże zarzuty są moim zdaniem na tyle poważne,ciężkie i realistyczne,by przypuszczać iż dla dobra sprawy (a może i łomżyńskich dzieci?) nie powinno się jednak takiej osoby wypuszczać za te trzydzieści marnych srebrników,aż wszystko będzie zupełnie jasne. Sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...i sprawiedliwość dla wszystkich |
zostal zwolniony za kaucja
|
|
a ja myślę że powinien jakiś ruski podać tutaj numer swojego konta !, i jeśli wpłynie w sumie np. 200 USD i zostanie określony cel...... mission succeded. ________ Malachit
|
|
Zawsze tak było i będzie, że winni zawsze mają lepsze prawa, bo przecież są tak pokrzywdzeni... :) $ ₣ € zł ..:: Nomex ::..
|
|
powinni zamknac Pedofila
|
|
A Łomżyńska prokuratura tak urowała zeby mu na 3 miesiace przedluzyc areszt i co. Posmarowali gdzie trzeba wszyscy przycichli sie skonczylo. Moze cale szczescie w tym ze to nie nasi beda w tej sprawie oskarżac bo czuje ze by mu odrazu umorzyli, tak jak wszystkie wieksze przekrety ktore w ostatnich latach sie w lomzy dzialy.
|
|
zawsze mozna do TVN napisac maila i znowu bedzie"Pod napieciem"... Jakby tak z 50 osob napisalo to na pewno by sie zajwili...
|
|
podaje konto ruskiego 1256-2398-0000-6390-173 pko s.a. oddzial w lomzy z dopiskiem PEDAŁ
|
|
Spiero podałeś błędny numer :). Jak myślicie ?, czy ruski powinien szepnąć "dasfidania" znad okulara celownika optycznego, czy raczej poczęstować z bliska śrutem w twarz ? ________ Malachit
|
|
Malachit: Jeśli ma zająć się sprawą PEDOFILA, to chyba niekoniecznie w twarz, tylko znacznie niżej... ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |