Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
negresco deweloper |
witam co sadzicie o firmie deweloperskiej NEGRESCO?? czy jest ktos kto kupil od nich mieszkanie i jest zadowolony?? ile maja za metr?? czy preferuja kredyt RODZINA NA SWOIM. WIDZE ZE NA RAZIE Z CALEGO BLOKU WIEJSKIEJ JEST SPRZEDANYCH TYLKO 2 MIESZKANIA. moze jest jakas inna firma lepsza w lomzy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: negresco deweloper |
Bo wszyscy pamietają jak wyglądał ten budynek przed przeprowadzonym zabiegiem kosmetycznym.
|
|
a to nie jest nowy blok?? bo na zdjeciach wyglada jak nowy. jest tez projekt mieszkan to tez maja juz uklad tych wnetrz nowych, przestrzennych. z aneksem kuchennym maja podziemne garaże. wejdz zobacz na ich strone moze pomylily ci sie bloki??
|
|
www.developmentlomza.pl
|
|
W Lomzy chyba tylko frajerzy placa po 2000-3000 tys za m2 mieszkania,moim zdaniem 1000zl to max na te miasto.
|
|
Oczywiście, za 1000 złotych kupisz tu komfortową ziemiankę, albo garaż!
|
|
...naturalnie do remontu!
|
|
Wpm,to jeszcze długo,długo z mamusią pomieszkasz.
|
|
Wyremontowany budynek na WIEJSKIEJ nie jest od Negresko. Budują nowe mieszkania na Ogrodowej, Kolegialnej i Wiosennej. Chyba też Dworna. Sprawdź ofertę na ich stronie http://www.negreskodom.pl Co do cen, proponuje najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć.
|
|
Zenek mylisz się.
|
|
zaraz zadzwonie i zapytam wtedy zobaczmy kto sie myli.
|
|
blok jest nowy budowany od podstaw dopiero stawiaja. cena za metr mniej wiecej 3800 za metr. plus za gazar 30 tys .albo miejsce parkingowe chyba z podziemiach 10 tys. jeszcze zastanawiam sie jakie ceny ma zacharzewski.
|
|
zacharzewski ma duzo mniejsze. duza konkurencja dla negresko. 3450 za metr. negresko zeby mu sie mieszkania sprzedawaly powinien zmniejszyc ceny. bo nikt nie kupi.
|
|
Raczej się nie pomyliłem. Jeśli mowa o tej odremontowanej kamienicy http://www.youtube.com/watch?v=Zh2r29t69SY - to na pewno nie jest od negresko. Negresko buduje za tą kamienicą, a to jest już ulica Kolegialna. January - zadzwoń i dopytaj.
|
|
Masakra 3800 za metr pustej ściany!
|
|
3800? W takiej cenie można kupić 3-4 letnie mieszkanie i to wyposażone w meble. Takie ceny na Łomżę to jakieś przegięcie...
|
|
Zacharzewski w planowanym do budowy budynku mieszkalnym przy Reymonta chce już 4000 pln. za metr
|
|
coś sie komuś pomyliło bo ten blok na wiejskiej nie należy do negresco, tylko do jakiegoś innego dewelopera. negresko ma kamiennice na pięknej i sprzedane już wszystkie mieszkania
|
|
pisalam ze negresko bedzie budowal blok na ul. kolegialnej / wiejskiej. dzwonilam do nich i pytalam o blok. jest juz w trakcie budowy. mozna zobaczyc. w na samej wiejskiej stoi inny blok jesli o to chodzi. a jesli chodzi o zacharzewskiego tez dzwonilam ma stawiac blok albo juz powoli stawia i sprawdzal mi cena za metr 3450 zl. u niego mozna brac kredyt RODZINA NA SWOIM podobno.
|
|
Chyba jeszcze nasi deweloperzy się nie zorientowali co się dzieje na rynku nieruchomości w Polsce jeśli mają dalej ceny z 2008 roku. A może nasze lokalne społeczeństwo jest aż tak naiwne;). Generuje popyt to jest i podaż.
|
|
a wedlug ciebie jakie teraz powinny byc ceny za metr?? chodzi oczywiscie o deweloperskie mieszkania.
|
|
To nie naiwność, ale raczej życiowa potrzeba! Ludzie dorastają, zakładają rodziny i chcą mieszkać "na swoim". Każesz im czekać, aż mieszkania potanieją?
|
|
4feeter nikomu nic nie każe, bo każdy ma swój rozum i tak jak mówisz różne potrzeby. Z tych potrzeb właśnie jest ten popyt bo ekonomicznie to nie ma żadnego uzasadnienia.
|
|
Jezeli chodziloby o Kalisz nie Lomze to tanie mieszkania mozna kupic u dewelopera Novum (ich strona pod tym linkiem: http://novum-developer.pl/ ), chociaz widzac zasieg ich inwestycji podejrzewam ze w Lomzy niedlugo tez bedzie mozna cos od nich zdobyc.
|
|
W moim przypadku chciałem naprawdę szybko sprzedać moje mieszkanie, dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi skupu nieruchomości - https://walor-nieruchomosci.pl/ . Formalności załatwiliśmy bardzo sprawnie, a gotówke otrzymałem praktycznie od razu.
|
|
W sumie gdy chodzi o sam zakup mieszkania to jest to bardzo ważna decyzja ale mnie także bardzo interesowało to co decyduje o wyborze lokalizacji o nowej inwestycji. Poniekąd bardzo fajnie o o takich sprawach napisano w https://ronson.pl/blog/jakie-sa-najwazniejsze-czynniki-decydujace-o-wyborze-lokalizacji-nowej-inwestycji-mieszkaniowej/ i ja bardzo chętnie takie wpisy czytam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |