Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Awaria w orange? |
Hej wiecie może coś czy jest jakaś od wczoraj wieczorem awaria w Orange? Od wczoraj nikt nie może się do mnie dodzwonić tylko SMSa można do mnie wysłać i tak samo ja mam, jak chce się z kimś połączyć to odrzuca połączenia. Też tak macie? Wiecie coś na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Awaria w orange? |
W Tmobile za to dziś tak samo :[
|
|
Wiemy, w ubiegłym tygodniu orange wysłała sms, że są prowadzone prace związane z nadajnikami czy coś takiego i podobno jeszcze 2 tygodnie tak ma być.
|
|
Dzięki za powiadomienie mnie, ja takowego SMSa nie dostałam więc myślałam z początku że może z telefonem jest coś nie tak he he;). Jeszcze raz dzięki...
|
|
ja dzisiaj mam to samo tylko smsy
|
|
A w Play nie ma lipy :-)
|
|
ja tez dzis mialam to samo ale prze chwilka wylaczylam telefon wyjelam karte i trafilam ze moge normalnie dzwonic. moze to tylko zbieg okolicznosci niewiem ale u mnie dziala. ...Czasami lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
|
|
podobno do 12 mieli się z tym uporać
|
|
Podobno ale zobaczymy jak to będzie...
|
|
Uporali się;)
|
|
tak, już się uporali wszystko działa stefannowak
|
|
Czy to już koniec orange w Łomży? Jako alternatywę polecam virgin mobile. To nowy operator na rynku. Stawka za minutę połączenia do wszystkich sieci (bez wyjątku) to tylko 19 groszy. A po doładowaniu z bonusem 50% daje to poniżej 13 gr/min. Aktualnie najlepsza oferta pozaaboamentowa do dzwonienia!
|
|
cd... Od jakiegoś czasu konta nie mogę sprawdzić przez internet na orange on line!
|
|
nadal trwa awaria i tak było w zeszłym tyg i w tym się zaczyna zgroza:/
|
|
przejdzcie na playa
|
|
Tragedia, dobrze że mam parę numerów w innych sieciach, bo dzisiaj nigdzie nie mogę zadzwonić z orange.
|
|
"A po doładowaniu z bonusem 50% daje to poniżej 13 gr/min". To 50% czego się tyczy? 50% ceny połaczenia? Jeśli tak to z 19 gr 50% to 9,5 a nie 13 gr... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Przecież masz wyraźnie napisane: "po doładowaniu z bonusem 50%". Za 10 zł doładowania dostajesz na konto 15 zł. Co ze stawki 19 gr daje 12,66. Piszesz poprawnie po polsku? Najpierw pomyśl zanim coś napiszesz...
|
|
w playu lepiej
|
|
Pod jakim względem w playu lepiej? Bo jak dotąd to zauważyłem, że tylko gorzej: słaba jakość rozmów, przerwy w rozmowie, czasami jakiś dziwny pogłos, problemy z zasięgiem, wysokie koszty połączenia z innych sieci (co zniechęca ludzi do dzwonienia)... Lepiej to już było ;) (w pleju też!)
|
|
He, he :-)) ... przerwy w rozmowie, czasami jakiś dziwny pogłos.... Zgadnij, czego objawem jest powyższe. Teraz trwa "modernizacja" Tmobile i , jak się okazuje, Orange'a. Już nie ma pogłosu.
|
|
A jak to się ma do jakości połączeń w pleju?
|
|
tez mam orange, dziala dobrze telefon telewizja i internet, ale co prawda to prawda ,ze czasami przerywa
|
|
W play jest najlepiej, laduje konto za 5zl, moge to wymienic raz w m-cu na 10zl i mam 5dni za darmo do play, to jest dobre jak ma sie znajomych wlasnie w play a jesli chodzi o min polaczenia to do wszystkich sieci jest taka sama na karte 29gr/min... Polecam, bo sie oplaca:-) PL
|
|
ale jakie te reklamy orange w tv puszczają..aż za serce chwyta..a głupki się nabierają... ( nikomu nie ubliżając ale jestem jednym z nich...:( )
|
|
dlaczego u mnie czesto przerywa?
|
|
Widać tak lubi ;)
|
|
4feeter płacą Ci za reklamę virgin mobile? Głupie pytanie... Mam Playa i nie zdarzyło mi się, żeby przerwało mi połączenie, z żadnymi innymi awariami też się nie spotkałam. Jeśli chodzi o koszt połączeń do Playa, jest banalne rozwiązanie.. Znajomi puszczają mi sygnał, ja oddzwaniam, bo mam darmowe do wszystkich sieci. Dla mnie to najlepsza sieć na rynku :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie, nie mam w tym żadnego interesu żeby reklamować vm. Napisałem tylko, że akurat skorzystałem z numeru w tej sieci, jako alternatywnego rozwiązania w związku z omawianymi w tym temacie problemami orange. Dla mnie nalepszą siecią jest ta sieć, która gwarantuje najlepszą jakość połączeń. Niestety ciągle takowej poszukuję! Na razie pozostaję więc wierny orange, bo w tej sieci mam rodzinę i najwięcej kontaktów. Zresztą orange właśnie przebiło ofertę vm wprowadzając nowy pakiet (18 groszy do wszystkich, także do play) :D
|
|
PS Za Twoje "darmowe" rozmowy do wszystkich sieci trzeba najpierw zapłacić, więc tak naprawdę to one są tylko umownie "darmowe". No chyba że masz służbowy telefon "no limit".
|
|
Czemu zmieniacie topik? Też mnie już to wkurza. Nie mogę się skontaktować z bliskimi będąc poza domem. Jakby to mało było, że bywa,iż mi niewiadomo gdzie znikają środki (jestem w orange). Czasem mi zniknie pare zł, chociaż nie dzwoniłam, nie pisałam nigdzie, nie zostawiałam na żadnej stronie numeru.. Nie miewacie tak? ...your smile made my day :~)
|
|
NIE
|
|
Jak zapłacić za moje darmowe? Mam umowę na rok, nielimitowane rozmowy do wszystkich i smsy, abonament 79,90 zł. W Orange za chiny nie wyrabiałam się w abonamencie 55 zł, poza abonamentem płaciłam za minutę rozmowy 0,55 zł (!!!) i rachunki płaciłam około 100 zł co miesiąc. Nie wspominając o wiecznych awariach i "błędach sieci". ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
do "drzewko_szczescia": Nie denerwuj się kobieto, bo podobno zło piękności szkodzi :D Dalej twierdzisz, że masz darmowe rozmowy? Płacisz za nie aż 79,90 miesięcznie, więc nie są to rozmowy darmowe (sorry, ale 79,90 to jednak nie "0"). Tak więc w Twoim przypadku koszt minuty jest odwrotnie proporcjonalny do czasu rozmów i jak nietrudno policzyć wynosi: - 80 groszy przy 100 minutach rozmowy, - 8 groszy przy 1000 minut rozmowy, - 4 grosze przy 2000 minut, itd...
|
|
Mnie wystarcza zaledwie około 20 złociszy miesięcznie. Za tę kwotę w sierpniu "wygadałem" 650 minut. Jak dla mnie to i tak za dużo. Mam nadzieję, że nie dostanę od tego raka mózgu!
|
|
u mnie strasznie wlecze sie internet, dlaczego!
|
|
we francji pewnie burza...
|
|
nie, jest pogoda
|
|
Niesamowite! Cóż za odkrycie! A jaka ta pogoda?
|
|
sraka hihi
|
|
Dobranoc dziecko, spakowałaś już tornisterek na jutro do szkoły?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |