Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PILNE! |
Witam Czy są osoby które mogłyby wypowiedzieć się na temat nauczania w Ośrodku Szkolenia Zawodowego , konkretnie chodzi o Studium Fryzjerskie. Warto podjąć naukę w tej szkole? Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje . Z góry dziękuję. \
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PILNE! |
Masakra ...
|
|
ja to nic nie wiem na ten temat .... hmmmm
|
|
warto
|
|
skąd wiesz?
|
|
bo wiem
|
|
zalezy czy w lomzy jest jeszcze popyt a taka prace?
|
|
to studium ma chyba ze 2 lata + liceum 3 lata to nie lepiej isc do technikum na 4 lata moze musisz isc do OSZ... szkoda bo lepiej liceum lub technikum rzecz jasna... i raczej nie na fryzjerke... malo pracy malo pieniedzy !!! znam osoby ktorym sie nie powiodlo...
|
|
Jestem po ogólniaku..Jeżeli ktoś lubi to robić i ma do tego dryg , to dlaczego nie spróbować?Zakładając z góry że się nie uda.? Ja nie z takich co się łatwo poddają , więc zaryzykuję, chciałam tylko podpytać na forum co myślą Ci co mieli styczność z tą szkołą. \
|
|
kolejny fryzjer w Łomży... transponder ma rację - masakra... ...your smile made my day :~)
|
|
jak będziesz dobra w tym co robisz to się wybijesz a jak nie to nauka pójdzie w las . Od Ciebie zależy co wyniesiesz z tej szkoły i jak będziesz się przykłądać do zajęć zwłaszcza tych praktycznych dobrze by było iść w tym czasie do jakiegoś salonu fryzjerskiego się podszkolić Co wy tak smucicie Hmm? może lepiej położyć się do łóżka i czekać na śmierć?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |