Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tv naziemna |
jakie programy ściągacie zanteny naziemnej i skąd
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tv naziemna |
15 programów okolice Kisielnicy. Antena ATX-91 skierowana na Białystok i odbieram tyle
|
|
czy ma ktoś naziemną TV w okolicach szkoły dziewiątki? bo zastanawiam się czy nie zrezygnować z kablówki, ale mieszkam na parterze a w ogródku drzewo... no i nie wiem czy ściągnę sygnał, jak myślicie?
|
|
a jakie są to programy
|
|
|
usia napewno sciagniesz sygnal;) ja mam 17 programow i jest ok :)
|
|
jakie są to programy
|
|
100mph ale ty lapiesz zpokojowej napeno ja mam zewnetrzna na balkonie i mieszkam w blok przy bloku i tez na parterze kolo drzew i mam 17
|
|
melon napisz jakie to programy
|
|
|
a polsatu nie ma?
|
|
albo jest, tylko nie jestem dobrze doszkolona
|
|
dowiem sie jakie macie programy
|
|
to mam wl. telewizor i kanal po kanale spisywac kanal po kanale he ma17 plus z polsatu 990
|
|
czyli nie macie naziemnej
|
|
maja powietrzna hahhaahhaha
|
|
haha to dlatego tak malo lapiesz bo lata ciagle uwiarz ja w miejscu i ogarniesz wiecej hahaha
|
|
no ja nie mam na ziemniej ja mam na balkonie ha
|
|
ale usmialam sie z tych anten hihi
|
|
to i tu ty tez szczebiotka hehe
|
|
nie znam sie prawde mowiac sie na antenach, poniewaz mam kablowke i od kilku miesiecy prze kupiony decoder jest o wiele wiecej programow , tylko nie mam polonii i polsatu i tak mi tego brakuje ze ah!
|
|
ale jamam mozesz u mnie po ogladac szczebiotka tylko nie pierwsza milosc na polsacie hehe
|
|
ranne programy telewizyjne mnie interesuja i troche polskiego jezyka by przydalo sie w domu, i to jest moj wielki problem
|
|
poczekaj bo nie rozumiem to gdzie ty ;)??
|
|
melon2992 juz nie czaruj, spostrzegawczy chyba jestes i roztrzasasz wszystkie literki
|
|
nie czaruje zebym czarowalto bym mial nika czarodziej haha orientuje sie hehe jak mozna gdzies indziej z toba pogadac wiesz jak jest he:) szczebiotka he
|
|
to pa szczebiotka 3maj sie i pa :))
|
|
MUX-1: (kanał 46 z Łomży lub Białegostoku) TVP1 HD, TVP2, TVP INFO (wersja regionalna), Eska TV, TTV, Polo TV, ATM Rozrywka MUX-2: (kanał 49 z Białegostoku) TVN, TV4, TV6, TV Puls, TV Puls 2, Polsat, Polsat Sport News, TVN 7 I takie kanały można odbierać z Białegostoku.
|
|
na jakiej antenie MUX1 i MUX2 da się oglądać w Łomży? tzn pokojowa łapie?
|
|
No właśnie, czy na pokojowej można odbierać Białystok, albo Ostrołękę? Może ktoś ma jakieś doświadczenia?
|
|
No właśnie, czy na pokojowej można odbierać Białystok, albo Ostrołękę? Może ktoś ma jakieś doświadczenia?
|
|
Halo! Co tak wszyscy nagle zaniemówili w tym temacie?
|
|
podejrzewam wszystkie programy ogolnie dostepne mozna ogladac bez canal+itp
|
|
Darck na pokojowej złapiesz tylko MUX1 z Łomży. Jeśli chcesz złapać MUX2 z Białegostoku będziesz potrzebował anteny siatkowej a najlepiej kierunkowej.
|
|
Ty szczebiotka chyba za bardzo podejrzliwa jesteś...
|
|
czepiasz sie i tyle
|
|
jak mam ustawic tv naziemna bo nie mam zielonego pojecia do tej pory miałam telewizje n czy musi byc jakas antena siatkowa czy jak wytłumaczcie mi krok po kroku plissssss/
|
|
Podłączasz antenę do telewizora robisz automatyczne wyszukiwanie i masz kanały żadna filozofia ja na starej antenie (kawał złomu zawiniętego w 0 - rozmiarów patelni) odbieram w pokoju TVP1 TVP2 i Info ,Polsat ,DIPO TV,ATM ,TTV ESKA TV i chyba jeszcze jeden program bez kupowania anten ;)
|
|
podobno czytajac informacje wyrazono zgode na emisje Mux 2 z lomzynskiego nadajnika a orientuje sie ktos od kiedy bedzie nadawany Mux 2
|
|
no jest zgoda jest 4.09.12 włączyli tylko na 2h na próbę. Podobno do 2 tyg. ma śmigać ale podobno.... czyli czekamy. ps. Ściąga ktoś z Ostrołęki ? I wszystko działa mu ok ? Bo mi mux-2 zanika wieczorami przeważnie :(
|
|
no to coz czekamy :/ rafi_2003 powiem Tobie ze osobiscie z Ostroleki nie lapie (pomimo ze blizej to kompletnie nie moglem zlapac sygnalu ) tylko z Bialegostoku ale podobnie jak u Ciebie mam antene ustawiona posrednio miedzy łomżynskim a bialostockim nadajnikiem i czasem rowniez glownie poznymi wieczorami jest problem z odbiorem albo jednego albo drugiego mux-u. Natomiast antena ( ba zwykly kawalek drutu :) ) ustawiona bezposrednio na łomzynski nadajnik dziala rewelacyjnie ( mux 1 ) w pogode i niepogode o kazdej porze dnia i nocy takze mogliby puscic ten mux 2 jak najszybciej i bylo by super. I bylbym wdzieczny gdyby ktos dal znac w tym temacie jesli to zrobia bo nie chce mi sie :/ codziennie wlazic na dach i krecic antena w celu sprawdzenia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |