Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polerka auta |
zapraszam do mnie na profesjonalna odnowe lakieru
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polerka auta |
ile taki interes?
|
|
300 pln chyba ze lakier jest w agonalnej kondycji wtedy wiecej bedzie
|
|
Mogę coś takiego wykonać za 200zl lakier normalny :) Zły stan lakieru 350zl :) Jeśli ktoś się zdecyduje pisać na mail :) pawello12345678@vp.pl
|
|
ok jasne ale opisz jak to robisz? usuwasz rysy trizakiem czy sama maszyna lecisz na odpiepsz? i na jakich materialach?
|
|
fakturke wystawisz ? mialbym 2 szt Andrzej W.
|
|
niestety nie wystawiam robie prywatnie w domu i nie mam zamiaru karmic pana Tuska;-)
|
|
chlopak robisz w domu a ceny masz jak w profesjonalnym warsztacie zle zaczynasz ....
|
|
kazdy frajer chcialby najlepiej za darmo wszystko zrobic pewnie. pracowalem w tych łomzynskich profesjonalnych warsztatach i wiem jak tam sie poleruje auta wiec nie tlumacz mi ze biore duzo bo polowa tej kwoty idzie na zakup srodkow 3m ktore tanie nie sa ale daja zajebisty efekt a jesli ty polerujesz g3 na mokro i syfisz cale auto to rob tak dalej a ode mnie i mojego profesjonalnego podejscia trzymaj sie z dala
|
|
piecka30 jakis kontakt do Ciebie mozna?
|
|
zebys piecka byl fachowcem to bys na forum sie nie oglaszal jezeli kupie materialy za 150 zl to zrobie nimi 3 samochody a polerka mozna kupic juz za 200zl wiec jaki ses jest dawac swoje auto w rece jakiegos partacza ktory robi to na czarno i jak spiepszy samochod to wkuli uszy i ucieknie do domku ....
|
|
to zrobmy tak mam golfa do polerki teraz jezeli jestes fachowcem jak twierdzisz spoleruj go za mnie ale tak zeby moj klient byl zadowolony wtedy zobaczymy czy sie znasz. a oglaszam sie jak inni zeby przetrwac na rynku kolego.
|
|
pan f prosze do mnie na maila poki co. piecka@hotmail.com
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |