Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
RYBY |
Czy w Łomży można kupić świeżą rybę rzeczną?Jeśli tak to gdzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: RYBY |
Może "Mewa" na Sikorskiego - taka mała budka, ale ponoć ryby są tam spoko i świeże.
|
|
Masakra ...
|
|
Tak ja też polecam "Mewe" rybki są tam dobre,a przynajmniej mi się udało kupic świeże.
|
|
Tak ja też polecam "Mewe" rybki są tam dobre,a przynajmniej mi się udało kupic świeże.
|
|
Na Woj. Polskiego jest jakaś hurtownia.
|
|
W "Mewie" są świeże, ale to ryba ze stawu, nie z rzeki, a później pływają u niego w kanale. Jeśli chcesz świeżą i z rzeki to najlepiej porozmawiaj z wędkarzami, którzy jeżdżą na Biebrzę i ją sprzedają. Wczoraj spływałem dość spory odcinek Biebrzą i jak było widać to co niektórzy mieli co najmniej po dużym wiadrze. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
szczupak też ze stawu?
|
|
Wędkarze też w Mewie sprzedają, choć moim zdaniem to nieetyczne, ale to co robi zarządca wód , to dopiero kicha.
|
|
Szczupak też ze stawu, ma ładny staw w Miastkowie czy gdzieś tam w okolicy. A wędkarze tak jak w tym roku jest ze szczupakiem na narwii to prędzej tam kupują jak sprzedają. A może ktoś wie gdzie można złowić karasia na żywca? Bo byłbym zainteresowany. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wiem że na tym stawie mozna połapać ale trzeba sie najpierw umówić w Łomży w Mewie. Jeśt co tydzien od piątku cały weekend na działce to chyba nie będzie problemu. Ja tam byłem dwa razy.Konsul2 napisał(a): > Szczupak też ze stawu, ma ładny staw w Miastkowie czy gdzieś > tam w okolicy. A wędkarze tak jak w tym roku jest ze > szczupakiem na narwii to prędzej tam kupują jak sprzedają. A > może ktoś wie gdzie można złowić karasia na żywca? Bo > byłbym zainteresowany. >
|
|
mozna podskoczyc w sobote do mikolajek na swieze rybki, milo przyjemnie i relaksowo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |