Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
fototapeta |
czy w Łomży wykonuje ktoś dobrze fototapety dużego rozmiaru??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: fototapeta |
dołączam sie do pytania, tylko potrzebuje nie fototapety, tylko naklejki scienne:)
|
|
Drukarnia XXL Format - Piłsudskiego 113 ..
|
|
Naklejki tez sie tam znajdzie?(ewentualnie czy da rade zrobic) Oczywiscie jeszcze prosze o ceny w porownaniu z allegro.
|
|
na ul.Łąkowej jest drukarnia nie pamiętam nazwy robili mi taką tapetę na szafę i jestem zadowolony
|
|
GLOBARTprint - nr do przedstawiciela - 602 689 958 (robił mi bannery i nalepki0
|
|
podejrzewam,ze bylejaki spec ci to dobrze wykona
|
|
A nie lepiej zamówić online? Duży wybór jest na http://www.decomania.pl/fototapety.html
|
|
A gdzie można zamówić fototapetę ze swojego zdjęcia ?
|
|
nędza skoro nie stać na profesjonalną reklamę
|
|
Ja mam dwie fototapety. Jedną w salonie i zamawiałam ją tutaj. Wygląda świetnie. Chyba się troszkę uzależniłam od dużych dekoracji :) Nie ma porównania z pomalowaną ścianą. Efekt zmienia wszystko. Co kto przyjdzie, to zachwala moją fototapetę w salonie.
|
|
Moim zdaniem taka fototapeta musi być naprawdę dobrze dobrana.
|
|
poldun zapomniałeś wkleić link trollu
|
|
wypad mendo z tą reklamą
|
|
Visualpro ul. Nowogrodzka 228 visualpro.pl facebook.com/AgencjaVisualpro/
|
|
Najlepiej zamówić fototapetę online . Jest wiele więcej motywów i wzorów , oraz możesz wybrać rozmiar taki jaki potrzebujesz . Ja sam zamówiłem ostatnio fototapetę do salonu tutaj http://sklep.foteks.pl/fototapety/brzozy.html , może i tobie coś się spodoba :)
|
|
ja chętnie bym odwiedziła taki sklep bo podobają mi się fototapety tylko szkoda, że są takie drogie.
|
|
A ja polecam alternatywne ozdoby do ścian - np. struktury Magnata. Jest ich całkiem wiele do wyboru i nie ma stylu aranżacji wnętrza, do których jedna z tych struktur by nie pasowała. Mnie się szczególnie podoba stiuk wenecki. :)
|
|
Mnie się najbardziej podobają szare fototapety z motywem miejskim. Jestem wielka! całe 150 cm w kapeluszu :)
|
|
Ja wolę zwyczajne, tradycyjne tapety.
|
|
cccccccccccccc
|
|
Hm... Mi się wydaje, że warto w tym temacie poszukać inspiracji w necie. Tam się zawsze coś znajdzie :) Przypuszczam, że można zaznać równej pełni życia w ciągu siedemdziesięciu godzin, jak w ciągu siedemdziesięciu lat
|
|
mnie się fototapety bardzo podobają i uważam, że to ciekawy sposób na urozmaicenie wnętrza.
|
|
Ja bym poszperał w Internecie w tej sprawie. Moim zdaniem to jest naprawdę bardzo dobre rozwiązanie :) Niesamowite uczucie. Świadomość, że za chwilę na zawsze odmienisz czyjeś życie.
|
|
hej
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: marzss Posty: 1 E-mail: marzanna.marzanna@op.pl co trollu brak echa na wklejony link ?
|
|
Zajrzyj może na ecowall24.pl jeżeli poszukujesz fototapety. W pokoju dziecka oraz w korytarzu znajduje się fototapeta w moim domu i prezentuje się nadzwyczaj dobrze. Jakościowo widać, że to produkt z wyższej półki dzięki czemu mam pewność, że w najbliższym czasie nie będzie potrzeby jej wymiany.
|
|
Prościej jest zakupić w internecie. Tam wybór jest ogromny.
|
|
Czy fototapety cieszą się teraz dużym zainteresowaniem?
|
|
Każdą fototapetę zepsuje lepak podczas przyklejania. Do tego dobra fototapeta to dobry gruby papier jak kupicie na papierze typu jak z drukarki to cudów nie oczekujcie my zapłaciliśmy za 6m2 fototapety 800zł i jest efekt. Jak ktoś potrzebuje kogoś do przyklejenia to też dam namiar proszę podać mail i tam wyśle namiary.
|
|
Ja lubię fototapety. Dają bardzo fajny efekt i niecodzienny charakter.
|
|
młody co tam u ciebie w Rybniku ? jak tam twój marketing internetowy ? chyba słabo się kręci to twoje trollowanie. Imię (nazwa) użytkownika: m_mlody Posty: 1 E-mail: admin@innveo.pl Strona domowa: https://www.innveo.pl/
|
|
Lubię fototapety, ale niestety z czasem nie zawsze wyglądają zbyt dobrze.
|
|
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę http://www.foto-tapety24.pl , na której znajdziecie liczne porady odnośnie stosowania fototapety w pomieszczeniach. Czy są tutaj osoby, które korzystają z takie rozwiązania w swoich wnętrzach?
|
|
Co było dla Was najważniejsze podczas aranżacji Waszych wnętrz? Osobiście chciałbym Wam polecić stronę https://s65.pl/blog/2023/12/16/ladne-pejzaze/ , na której znajdziecie bardzo interesujący artykuł na temat wykorzystania fototapety podczas aranżacji wnętrz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |