Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Interia problem |
Interia.pl ładuje się tylko strona główna i nic więcej,żadne linki,poczta też nie. Wszystkie inne strony śmigają.Czy ktoś jeszcze ma lub miał taki problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Interia problem |
nie no u mnie wszystko ok ale jak napisze interia.pl bez www to automatycznie przeladowuje mnie na poczte na interi ale jak wpisuje www.interia.pl wsio jest ok :)
|
|
przed chwilą sprawdzałem,wszstko chodzi.pozd. waldek27
|
|
Dziękuję Ci Ptysiu.Więc problem jakiś jest bo bez www zawsze chodziło.
|
|
jakie macie problemy ehhh żal mi niektórych :P
|
|
waldek27 dziękuję i Tobie. W takim razie muszę u siebie coś zrobić.Nie bardzo wiem co.Więc do roboty.
|
|
KiLeR Ty nie masz żadnych? We wszystkim jesteś najlepszy?
|
|
nikt nie jest idealny ale człowieku zanim przyjdziesz napisać następny głupi temat pomyśl , poGoogluj to nie boli uwierz
|
|
Jeżeli umiesz tylko pouczać to nie odpowiadaj na głupie posty tylko "leć" dalej po co się trudzisz.Czy to jest Twoje prywatne forum,że uzurpujesz sobie prawo do cenzury?
|
|
Wpisując nazwę portalu bez "www" i z nim, otwiera i otwierała się normalnie strona Interii, a nie żadne poczty itp. Może były jakieś chwilowe przejściowe, jak mawiał Laskowik. A u Ptysia takie problemy to normalne :) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
KiLeR! a dlaczego Ty jeszcze nie śpisz o tej porze? Ma człowiek (mmm) problem, to go zgłasza i jest to temat jak każdy inny. Mniemam, że skoro umiesz odpalić komputer jesteś dużym chłopcem i powinieneś rozumieć zna czenie słów "forum ogólne". Pozdro dla Ptysia!
|
|
płastuga dzieki za pozdro :) Pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |