Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kasia |
Kasia jest dziewczyna ktora mi sie bardzo podoba.no ale nie wiem co zrobilem ze sie do mnie teraz nie odzywa.co robic??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kasia |
Napisz do Bravo
|
|
najlepiej spytaj ja dlaczego sie nieoszywa
|
|
Jak ty nie wiesz co zrobiłeś,to kto ma wiedzieć:musisz po prostu drzeć dalej zeluwy za swoją Kasią.Najlepiej jak byś poszedł do szewca i podbił blaszki pod obcasy. Zyczę powodzenia. waldek27
|
|
Wysokie płoty tato grodził, wysokie płoty tato grodził żeby do Kasi, do Kasi żeby, żeby do Kasi nikt nie chodził. Ale ta Kasia mądra była, ale ta Kasia mądra była i dziurę w płocie i w plocie dziurę i dziurę w płocie wywierciła. Oj żeby nie ta dziura w desce, oj, żeby nie ta dziura w desce byłaby Kasia, Kasia by była, byłaby Kasia panną jeszcze. Tęgich ślusarzy tato wzywał, tęgich ślusarzy tato wzywał żeby u Kasi, u Kasi żeby, żeby u Kasi nikt nie bywał. Ale ta Kasia sprytna była, ale ta Kasia sprytna była i zaraz kluczyk, i kluczyk zaraz, i zaraz kluczyk dorobiła. Oj chyba przez ten mały kluczyk, oj chyba przez ten mały kluczyk chodziła Kasia, Kasia chodziła, chodziła Kasia w wianku krócej. Trubadurzy
|
|
A może masz to w mp3 ?
|
|
do Bravo chyba nie bede pisal.wole ta informacje podac w Radiu Maryja.chyba lepiej bedzie??:P
|
|
drodzy koledzy i kolezanki bede Was inforomowal o moich dalszych poczynaniach w celu polepszenia stosunkow z Kasia.no a narazie trzymac kciuki:P
|
|
jak mi sie ten caly Ptysiu odezwie tutaj to chyba mu nogi powyrywam.pojde na ta Bawelne i go znajde w tych blokach
|
|
No najwidoczniej Kasia ma ciebie w głębokim poważaniu
|
|
umyj sie
|
|
a juz dobrze jest:)i mi tu nie pieprzyc zadnych niestworzonych rzeczy
|
|
urzekla nas twoja historia :)
|
|
KiLeR nie wiem jak Ty ale ja sie myje.i wiesz co Ci powiem jesli mowisz o tym to Ty wlasnie chyba masz takie problemy z myciem sie.
|
|
Napisz jeszcze temat , jak sie ubrać , to już wogóle fajny będziesz.Że nie umiesz z kobietami gadać to lecisz odrazu na forum :>
|
|
KiLeR umiec to umiem gadac.ale mi na niej zalezy to nie chce niczego spieprzyc.to nie jest typ dziewczyny na jeden raz.no to sie staram jak moge.i koniec temetu prosze Cie bardzo
|
|
Posłuchaj: Mężczyzna przeprasza kobiete za to, co ona zrobiła... Choć wydaje sie to dziwne, ale wierz mi, że ZAWSZE przynosi dobre efekty. Sprobuj tak na wszelki wypadek, to nie pożałujesz... no i kup kwiaty, popatrz jej w oczy z miną zbitego psa...(kobiety lubią się kims opiekować). Pozdrawiam. Zbych
|
|
Krzyknij co sił w płucach pod jej oknami: KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!! (miej przy tym baczenie na straż miejską.. ;) Albo zagraj na mandolinie..:D
|
|
.... i koniecznie załóż sombrero ;) T i g e r
|
|
Przez wzgląd na gołębie i inne pierzaste..? :)
|
|
... i przedmioty wylatujące przez okna..... Zbych
|
|
też... ale taki widok tj. sajan z mandoliną i w sombrero na głowie na pewno zmiękczy niejedno serce, że nie wspomnę już o Kasinym :) Pozdrawiam T i g e r
|
|
..za sprawą przyszłej teściowej...:)
|
|
-O wyjdź ma luba na balkon niech pieśń ma darmo nie płynie... -Ja wyjść na balkon nie mogę bo mieszkam....w suterynie!
|
|
a jeszcze wykonujący piosenkę Bob'a Sinclair'a Love Generation :P pa pa pą pa pa pa pą :) Miłego dnia - słoneczko świeci :D T i g e r
|
|
na którym osiedlu ta Twoja Kasia mieszka ??
|
|
sajan, dasz sobie radę z Kasią !. A jeśli okaże się że pomimo megawysiłków nie dasz rady to znajdz inną wersję kobiety, może być ten sam rocznik byleby z innej linii produkcyjnej. Jak będziesz miał farta trafisz na model w pełni programowalny. To tyle. :) ________ Malachit
|
|
no i jak wspomniał peter powiedz gdzie Twa Kasia mieszka !. Może cierpi na syndrom ... ________ Malachit
|
|
kurde tam nad rzeka mieszka te osiedla:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |