Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grobla Jednaczewska |
Na Grobli Jednaczewskiej zmieniono organizację ruchu ścieżkach rowerowych i dla pieszych. Chciałbym przekazać autorom szczere kondolencje z powodu podjętych decyzji. Ścieżki rowerowe na pasie odpoczywających na ławeczkach spacerowiczów, to "genialny" pomysł ;-) O pomroczności jasnej w kwestii kolorów ścieżek, nie wspomnę. A wystarczyłoby, miast zza biurka podejmować decyzje, przejść się po terenie, dotlenić umysł i wpaść na pomysł. I jeszcze jedno. Znaki pionowe mają wyższość nad znakami poziomymi i tu już nie sposób zrozumieć decyzji mocodawców, bo może od ich zmiany należałoby zacząć. Dzięki Bogu uczestnicy ruchu zachowują zdrowy rozsądek i do wypadków nie dochodzi. A straż miejska? Pod starym rejonem energetycznym trzepie mandaty za parkowanie w niewłaściwym miejscu. A świstak? niedługo zabraknie mu sreberka:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grobla Jednaczewska |
zmieniono organizację ruchu na ścieżkach rowerowych. Przykro, że nie ma możliwości edycji postów, ale do rzeczy...
|
|
|
No właśnie jadąc dziś rowerem zdziwiłem się, i nie mam pojęcia dlaczego została zmieniona orgaznizacja ruchu ? Może ktoś mi podpowie.
|
|
Może to samo co na dwornej? Turyści przejeżdżający przez Łomżę chętniej się zatrzymają aby zdjąc z bagażników rowery i pojeździć po Łomży... Bezsens Kolejny dowód na to że te dupki z ratusza tylko w stołki srają tam i czasami się wyrwą żeby coś zmienić i to koniecznie na gorsze
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |