Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kamerzysta+fotograf na wesele |
witam szukam kamerzysty i fotografa najlepiej w pakiecie na rok 2013 chętnych proszę o kontakt na maila z podaniem konkretnej ceny marr24@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kamerzysta+fotograf na wesele |
Podczepiając się pod temat, chciałabym żeby ktoś kogoś polecił w tej kwestii.
|
|
polecam Kamiński Studio http://www.kaminskistudio.pl/oferta.html
|
|
Fotograf: Krzysztof Serafiński Kamerzysta: Day&Light Studios Piotr Łapiński lub HQ Studio
|
|
A ja polecam pana Mariusza Obryckiego-fotograf i pana Andrzeja Węgrowskiego-kamerzysta
|
|
zakladając ten watek mialem glownie na mysli ze ktos jak juz poleci kogos to przynajmniej poda za ile dany kamerzysta badz fotograf bedzie sie cenil a nie kogo poleca bo takie cos to wystarczy ze wklepie w google i sam widze tylko ze bez cen a dzwonic do kazdego mi sie nie chce i pytac o ceny
|
|
statystyka, ,,,widac że idziesz na łatwiznę ,nie chce CI się pytać o ceny, to jak gaci nie będzie CI się chcialo ściągnąć, to smialo wal kloca w portki, powodzenia
|
|
1600zl.Foto+video(przygotowania ,błogosławieństwo,ślub,wesele do 2)2 płyty dvd z nadrukiem w jakości HD,do tego foto(+plener) razem z albumem.Zapraszam.790500971 primus inter pares
|
|
miodzio cena jak na Łomżę ile tych fotek w albumie i na płycie i ile lat doświadczenia w nagrywaniu i fotografowaniu wesel bym był zainteresowany odp.MDAstudio a chyba że pomyliłeś cenę bo przeważnie słyszałem 2700 za komplet najtaniej i ilę trwa film sport to zdrowie
|
|
bardzo polecam kamerzystę i fotografkę z starej Łomży cena 2000zł. dostaliśmy (4 płyty ze zdjęciami i z filmem) jest to małżeństwo fajni i mili ludzie naprawdę polecam ich tel. 604668654 ps. film wyszedł super i zdjęcia też :)) niech się dzieje co chce
|
|
wracając do mojego ostatniego posu jeśli chodzi o film to jest 4 płytki a zdjęcia są na 2 płytkach fajna oprawa płytek jak i okładki niech się dzieje co chce
|
|
film trwa 2 godziny.Moge wysłać portfolio+strone ze zdjeciami primus inter pares
|
|
ja z czystym sumieniem jako kamerzyste moge polecic adama zebrowskiego z lomzy (warto o tym pomyslec szczegolnie jesli wesele jest duze,bo jest mozliwosc nagrania na 2kamery i ujęcia sa wowczas rewelacyjne.choc krecac na 1 tez swietnie sobie radzi). razem z panem chaberkiem (od zdjec) tworza swietny duet, sami mowili,ze pracowali juz wspolnie na weselach,a zreszta widac to bylo w ich wspolpracy
|
|
Modartstudio , polecam :)
|
|
Witam i zapraszam www.facebook.com/slubostroleka lub: www.kamilzieba.flog.pl Pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------ Fotograf na Twój ślub www.kamilzieba.flog.pl/pf/ e-mail: kamil.zieba@onet.pl gsm: 511 53 53 25
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |