Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ma może ktoś na oddanie |
Może ktoś chce się pozbyć małego domowego pieska chętnie przyjme,Z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ma może ktoś na oddanie |
ja mam na oddanie telewizor samsunga troche swieci na czerwono ale jest duzy chce ktos?
|
|
Luka.s wez ze schroniska! Tam mnostwo malych psiakow czeka na dom.
|
|
Ale chcesz dorosłego?
|
|
ludziska czytajcie ze zrozumieniem, Luka.s pisząc "domowego pieska" miał na mysli - shih tsu i yorka a nie jakies tam kundelki ze schroniska
|
|
napisała pieska a nie szczura typu york czy inny Andrzej W.
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa a no to moja znajoma ma na zbyciu psa podobnego do owczarka tylko ciut mniejszy, nauczony nie sikać w mieszkaniu, jak coś to ja z nią skontaktuje Lukas.a, niech pisze do mnie na maila
|
|
Ale jak to "Może ktoś chce się pozbyć(...)" ??? :|
|
|
No wlasnie dziwnie to brzmi... Jak ktos moze byc chetny, by sie pozbyc psa? Przeciez to nie rzecz. I nie rozumiem dlaczego psiak ze schroniska ma byc gorszy niz jakis tam york? Kocha wlaciciela tak samo, a moze nawet i mocniej...
|
|
schronisko nie pozbywa się psów, tam psy się adoptuje i to po rozmowie z chętnym, taki burak jak luka.s nie ma czego tam szukać
|
|
Ty też nie lepiej napisałaś,że koleżanka ma na ZBYCIU...pies na zbyciu? a to dobre...
|
|
ja mam na oddanie szczeniaka kundelka (suczka) 7 tygodni odrobaczona
|
|
mała 77 - wiesz co to jest ironia? To wczytaj się ze zrozumieniem w tekst Tereski 25
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |