Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mupphets show |
Czy pamiętacie bajkę Mupphets Show??? Czy ma ktoś z Państwa narane jakieś odcinki Mupphetów????Albo czy ktoś wie z kąd to ściągnąć???Próbowałem na Kazzie ale tam są jakieś krótkie scenki.Mi chodzi o całe filmiki,oczywiście po Polsku. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo proszę!!! A tak w ogóle to czy pamiętacie tą bajkę???Pamiętam jak byłem małym dzieciakiem oglądałem ją ale tak naprawdę nie wiem z czego się śmiałem gdyż jakieś 4 lata temu powtarzali wszystkie odcinki i uzmysłowiłem sobie że jest to tak naprawdę bajka dla dorosłych.Teksty ich są wyśmienite.Coś fantastycznego.Dzieciak niezrozumiałby tych tekstów.Chyba śmiałem się tylko z misia fuzi albo z kermita chachacha....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mupphets show |
Na serwisach z torrentami jest kilka filmów z muppetami (nawet do rymu), ale pewnie po angielsku. Tych nadawanych w Telewizji Polskiej raczej się nie znajdzie. Może były wydawane na kasetach? Pozdrawiam
|
|
ach moda na bajki teraz ? hehe niedawno był jakis mapet z ulicy sezamkowej w tv :)
|
|
Mupphets show Rules. Siedziałem jak wryty oglądając bajeczke w TV. Moja młodośś coś pieknego. a szczegół, że ktos nazywał mnie żaba MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Ptysiu, tyś sam jak bajka.
|
|
dla mnie nie do pobicia!!! szczególnie dwóch tetryków w loży i świnie w kosmosie! ale w necie chyba tego nie ma...
|
|
niestety, szukałem i nic z tych serialowych odcinków nie znalazłem
|
|
dzięki felix.
|
|
taaa... mapety były niezłe :) coś jak pluszowy Monty Python hehe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |