czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fryzjer i kosmetyczka na ślub

WITAM, SZUKAM NAMIARÓW NA JAKĄŚ DOBRĄ FRYZJERKĘ I KOSMETYCZKĘ NA ŚLUB. P. S słyszałam o Agnieszce Modzelewskiej- mogę prosić o opinie. Z góry dziękuje i pozdrawiam:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fryzjer i kosmetyczka na ślub

na Mazowieckiej masz w jednym budynku, na tym samym piętrze 2 fryzjerki i kosmetyczka. Polecam Panią Magdę, od lat do Niej chodzę a u Pani Edyty też od kilku ładnych lat bywam

Agnieszka jest super, naprawdę polecam ;) nr 509133117

u Agnieszki Modzelewskiej można też zrobić makijaż?? nie wiedziałam. natomiast jako fryzjerka jest świetna. Zrobiła mi super fryzurę na wesele, która się trzymała cały następny dzień ;P i dlatego już zarezerwowałam termin u niej na mój ślub. Przyłączam się do tematu: jaką kosmetyczkę polecacie??

U Agnieszki makijażu nie zrobisz, ale paznokcie bądź doczepiane włosy jak najbardziej, bo w jednym lokalu z Agnieszką jest Monika- stylistka paznokci http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/ a jeśli chodzi o makijaż to polecam Agnieszkę Szmit http://www.princess-slub.pl/make-up.html robiła mi makijaż parokrotnie i za każdym razem byłam bardzo zadowolona, bo ładnie dobrała kolory i w ogóle super sie trzymał ;]

Beauty studio, Pani Edyta na Mazowieckiej 1 lokal 24 telefon 668235209, robi ładny makijaż a obok jest fryzjerka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org