czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie jest melina na sybiraków

pomocy szukam tej meliny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie jest melina na sybiraków

:)

a Twój chłopak tam baluję?

gozej mąż gdzie to jest

nie mówcie jej, bo chłopina nie będzie miał gdzie na piwko się z kolegami umówić

a dzieci w domu głodne maja siedziec

współczuje

sport to zdrowie

proszę pomocy

Zadzwoń na komendę i poproś numer dzielnicowego z tej ulicy. Szybćiej go chyba w ten sposób znajdziesz. Albo poczekaj aż ludzie przyjdą z pracy to zapewne otrzymasz wiarygodną odpowieć bo teraz to dzieci siedzą na necie i sobie żarty stroją.

ok dzieki ale mysle ze ktos mi pomoże bo mam ciężką sytułacje cierpia na ty dzieci

Trochę mnie zrozumiałaś nie chodzi mi żebyś na meża nasyłała Policje. Bo przecież Tobie chodzi o miejce w którym mąż przebywa.

napewno ktoś Tobie tu pomoże tylko musisz trochę poczekać.

taksowkarze to wiedza, bo wożą tam chętnych, albo odwoza rano jeszcze na wielkim kacu do pracy!!!

A tak przy okazji, mam pytanie gdzie znajduje sie administracja tego osiedla, wiecie? ewentualnie jakis numer do tegoz biura?

http://www.smperspektywa.pl/

to jakas grubsza babka robi te imprezy moze ktos ja zna

mąż i dzieci z nicku wynika ,że masz 23 i już tak się dorobiłaś i męża i dzieci,

to się nie dziw ,że teraz Ci chodzi,takie decyzje trzeba w dojrzalszym wieku

podejmować :) no chyba ,że wpadka to już inna sytuacja :)

A co za różnica ile ma lat i jak się dorobiła???!!!! A z Twojego niku wynika, że masz dwa lata, a komputer to pewnie mamusi. O dojrzałości wiek nie śiwadczy. Tatusiowi by się przydała lekcja życia. Nie on pierwszy, nie ostatni. Oby takich jak najmniej. O zgrozo!!! Teraz zgadnij ile ja mam lat :) Współczuję serdecznie takiego męża. Dla dobra swojego i dzieci kopnij go w D!

„Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein

To jaki jej sens było jej za niego wychodzić i teraz się rozwód w wieku 22 lat ?

i właśnie tak jest ,że spieszą się ze ślubem a późnij za rak dwa rozwody ,to jaki to sens i jeszcze dzieci w tym wszystkim ,ale młode dziewczyny rozumu nie mają

Zamiast dziewczynie pomóc... no jak dzieci... co was to obchodzi?

...your smile made my day :~)

Pewnie chodzi Ci o grubą Kaśkę z Sybiraków.

Jak ten Twój chłop ma na imię,może coś będę wiedział czy tu bywa i czy na gorzałę przychodzi czy bardziej do naszej mis.

Niestety, takie jest życie. Czy ma 20, czy 50 lat, gwarancji na szczęście nikt nie daje..... Niestety...

„Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein

ja poprostu chce zeby moje dzieci miały co jesc musze znalesc dowody na te jego wybryki

Autor: lomzyniak2 (78.63.208.---)
Data: 22-08-12 14:52

mąż i dzieci z nicku wynika ,że masz 23 i już tak się dorobiłaś i męża i dzieci,

to się nie dziw ,że teraz Ci chodzi,takie decyzje trzeba w dojrzalszym wieku

podejmować :) no chyba ,że wpadka to już inna sytuacja :)

do twojej wiadomosci wiek nie ma nic do rzeczy ja mialam w wieku 23 lat meza i dwoje dzieci i jakos bylam z tego powodu zadowolona....tyle ze hmmm mam naprawde dobrego meza..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

he coś kojarzę te melinę

dziewczyno z własego doświadczenia wiem że nie warto chodzić i walczyć o takiego faceta lepiej zajmij się dziećmi i sobą i zrób porządek z pseudomałżeństwem póki jeszcze psychicznie cie nie wykończył.......bo ojca i męża z niego już nie będzie

ale ona chce zrobić ewelina właśnie porządek ....musi tylko dowody znaleźć aby udupić męża...

poza tym współczuję Ci dziewczyno...takich za łeb i o ścianę

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

SUN za leb o kolano i do gazu :P

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem,
ale wiem,że nie mogę powiedzieć.:-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

może w 16 tam często głośno i wesoło jest a cale osiedle słucha jak się bawią

martuchnam to mało kiedy się tak zdarza,że młode małżeństwa się utzymują.

Najwięcej małżeństw młodych jest jak wpadną ,a potem najwięcej rozwodów

statystycznie osoby poniżej 25 roku jak biorą ślub jest najwięcej rozwodów

,więc chyba nie dojrzeli do tego.

Dziewczyna 23 lata to jeszcze ok ,bo

przeważnie mają starszych mężów.. ale jak

chlopak w wieku 22 lub 23 latach ślub bierze to nie wiem czy on taki

odpowiedzialny jest i jest potem jak jest jak się zauroczy sobą.

lomzyniak2 widac ze ty o zyciu nie masz pojecia bo takie glupoty piszesz!!!!!
Ja w wieku 21 lat zostalem ojcem,skonczylem studiowac i dorobilem sie czegos.Teraz jestem 11 lat po slubie.To nie wiek gra role tylko to co masz w glowie.Znam pary co 8 -10 lat byli razem , w wieku 30 kilku lat brali slub,a po slubie trzech lat razem nie przetrwali.Wiec przestan pi.....c,bo znawca z ciebie zaden!!!

wlasnie..ja mialam 2o lat bylam po slubie i mialam dziecko.w wieku 21 mialam drugie..pierwsza ciaza nie byla wpadka..moj maz starszy jest ode mnie tylko 2 lata.i jakos mu nie przeszkadzalo to ze bylismy rodzicami w mlodym wieku itd..do tej pory jestesmy razem..to juz 13 lat i troszke z czego 11 po slubie

o czym Wy piszecie??? dziewczyna szuka pomocy,chce udupić faceta, a tu życiorysy wrzucacie. Tak na marginesie, baby, które zajmują się żonatymi facetami, to szmaty

a facet ktory jest zonaty i pieprzy inne to wg ciebie swiety jest??wina jest zawsze po obu stronach..
poza tym nie ten watek akurat..tu sie pani pyta o meline a watek o zdradzie byl gdzie indziej

może w tym bloku komunalno- policyjnym , tam często jest "hucznie", kazańska 9, na polach na sybiraków też często schodzi sie okoliczna żulerka i nie tylko

no i jak poszukiwania? melina zidentyfikowana?

pod jakim adresem ta melina?

to gdzie to i ja tam skocze flaszki i zaciape zrobimy koniec wakacji jakis piknik czy grila albo ogniskop poprostu biesioade ha festyn kur...a haha

hahahaahahha nie no tak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org