Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Organizator ślubów |
witam co uwazacie o organizatorach śłubów .? myślicie ze ludzie korzystali by z ich usług? pytam sie bo w łomzy nie mamy jeszcze takich ludzi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Organizator ślubów |
chyba cie poje***** każdy liczy złotówy, a ty chcesz koordynować, ciekawe ile taka usługa miałaby kosztować?
|
|
Uważam , ze na pewno znalazłby się chętny na takie usługi, osoby które nie maja czasu na załatwianie takich rzeczy i mających trochę więcej gotówki na pewno skorzystają, ale większość par raczej chce oszczędzić na tego typu pomocy i przeznaczyć pieniądze na inny cel. Zależy również jak droga byłaby to oferta.
|
|
sympatyczny hmmm jesli chce sie oszczedzac to sie nie wyprawia wesela..a tak poza tym ludzie lubia sie chalic tym co maja jak maja itd..a stwierdzenia typu " co to mnie nie stac?niech zobacza jakie wesele wypraiwe swojemu dziecku" sa na porzadku dziennym...cos w stylu zastaw sie a postaw sie... chetni napewno beda a takiego typu uslugi bo ludzie robia sie wygodni,zreszta organizator zawsze konsultuje wszystko z klientem.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
nie myslalam jesszcze nad kosztem takiej usługi ale znam polskie realia i wiem ze nie kazdego stac na takie rzeczy . okolo1000 zl myslicie ze to duzo jak na takie organizacje ?
|
|
POwstaja domy weselne jak grzyby po deszczu, wiec moze maja w ofercie organizacje . Jestem ciekaw czy sa w Lomzy takie firmy zeby zorganizowac wesele w plenerze ??/
|
|
nie 1000zl to niewiele w porownaniu do kosztow wesela..a jak jestes w tym dobra to mozesz smialo zaczac od tej kwoty zobacz jak to sie rozkreca i wogle..najlepiej dzialac z polecenia zadna inna reklama ci nie jest wtedy potrzebna Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
rozumiem ze koszty wesela sa duze a ja uwielbiam organizacje ślubów . troche podbudowana zostalam z tym pomyslem . trzeba zaczac cos rozkrecac swojego bo u prywaciarza czy na panstwowej to zarobisz tyle zeby do garka miec co włozyc :)
|
|
nie zawsze zarobisz nawet na to..ale sprobuj...jak ci wyjdzie to rzuc robote wogle i zajmuj sie tylko tym...powodzenia:)a na slowa krytyki nie reaguj..ludziom w tej dziurze jest wiecznie zle i zazdroszcza wszytkiego w wiekszosci wiec sie nie zdziw jak bedziesz miala full negatywnych komentarzy... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Mozesz rownierz organizowac np.imprezy pracownicze ,kuligi zima ,spotkania seniorow itp. wieczory panienskie ,kawalerskie i tp Powodzenia
|
|
km masz racje...na tego typu imprezy tez jest popyt Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
hm to tez jest swietny pomysl dziekuje bardzo za podpowiedzi . widze ze sa tu ludzie ktorzy rozumieja i zycza jak najlepiej :)
|
|
Byłem niedawno na weselu, gdzie była Pani z plakietką "koordynator wesela". Bardziej nieskoordynowanego wesela w życiu nie widziałem.Jak to mówią- "Pańskie oko konia tuczy".
|
|
thompson sa ludzie ktorzy maja do tego dryg a sa tacy ktorzy usilnie staraja sie tylko zarobic..tym ostatnim akurat kariera pada dosc szybko Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Masakra ...
|
|
Proponuję, by znalazł się chętny do organizacji nocy poślubnych;) Nie wiem, czy będzie z kim, ale próbować warto.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |