Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wgniecenie na drzwiach samochodu |
Witam Moze ktos z forumowiczow orientuje sie gdzie mozna pozbyc sie w łomzy takiego wgniecenia z drzwi samochodu oraz ile to kosztuje?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wgniecenie na drzwiach samochodu |
3 paczki element taki jest standard
|
|
300 zł to biora za 1 element, wyszpachlowanie z malowaniem, a mi chodzi tylko o to wgniecenie.... wiem ze maja takie przyssawki ktorymi odciagaja, tylko nie wiem gdzie to dokladnie jest w łomzy, o ile wogole jest...
|
|
Słyszałam , ze w ostrowi maz. to robia .... ale lipnie to wychodzi.
|
|
no to szykuj 3 paczki albo srubokretem kombinuj
|
|
maroo jak znjade to dam ci namiary zebys wiecej tym srubokretem nie musial sie meczyc...
|
|
przepychaczem do kibla spróbuj zassać
|
|
Mnie usuwali wgniecenie w Airconstruction. Usunęli je bez ponownego lakierowania, co mnie bardzo ucieszyło. Dzięki temu koszty były znacznie niższe. Możesz sobie do nich zajrzeć i zapytać o cenę.
|
|
Dziękuje Beatka67 ale już nie mam tego samochodu. Informacja przyda się na pewno na przyszłość, bo nie wiem dlaczego, ale jeśli chodzi o kosmetykę auta np: wgniecenie, rysy, wstawki, polerowanie, to łomżyńscy fachowcy są daleko za murzynami! Nie potrafią nic, prócz pomalowania całego elementu i to jeszcze ze źle dobraną farbą i tzw cytrynką. Ktoś, kto się podszkoli w tym kierunku będzie naprawdę robił na tym duże pieniądze i nie będzie narzekał na brak chętnych. Pozdrawiam
|
|
kiedys moj kolega usunal se takie cos.. pojedzil troche oparl sie o samochod i wrocilo do stanu z przed naprawy .
|
|
możesz się przejechać do blacharza, jest to na tej drodze z kostki koło Prymy. Skręcając koło Prymy w drogę z kostki to będzie droga w prawo, nie pamiętam, która. Idzie się dogadać, spx gość. ---------------------------------------------
|
|
najlepiej zrobi to blacharz bez wątpienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |