Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
napełnienie balonu helem |
Gdzie w Łomży można napełnić balony helem?- chcialabym zrobić przyjemność dziecku. ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: napełnienie balonu helem |
naprawdę nikt nic nie wie??
|
|
A może ten Pan, który ma w sprzedaży watę cukrową i właśnie baloniki z helem? Nieraz przy dobrej pogodzie stoi koło placu zabaw na strzelnicy i sprzedaje watę cukrową i baloniki. Jak zapłacisz, to pewnie i Tobie baloniki napompuje :)
|
|
kiedys juz byl taki temat, i pamietam ze ktos napisal aby dowiedziec sie u Pani Sztachańskiej z Nowogrodzkiej, ma kwiaciarnie tam, nie jestem pewna nazwiska niestety, ;/ mnie ten temat tez interesuje, jak juz znajdziesz to prosze napisz gdzie mozna kupic :))
|
|
Hurtownia zabawek na nowogrodzkiej astra czy jakos tak
|
|
UWAGA!!! Informacja dla wszystkich par poszukujących dekoracji na ślub i wesele (kościół, samochód, wiązanki itp.) - szczerze i z czystym sumieniem NIE POLECAM Kwiaciarni Beata Sztachańska w Łomży, ul. Nowogrodzka 250!!! Korzystałam z usług tej „firmy” i doznałam ciężkiego szoku!!! Co do charakterku właścicielki i jej podejścia do klienta, to można byłoby książkę napisać – w skrócie: chamska, nieprzyjemna, obcesowa, częstująca klienta drażniącymi uwagami i chcąca naciągnąć go na jak najdroższą ofertę. Mimo że przez telefon zapewniała, że na spotkaniu przedstawi propozycję na każdy portfel, to będąc twarzą w twarz nagle się okazało, że nie ma nic tańszego do zaproponowania! WTF?! Czyżby zaważył fakt, ze przyjechaliśmy do szanownej „pani” drogim samochodem??? Zastanawia mnie to mocno. Dopiero po przyjściu córki właścicielki doszliśmy do jakiegoś porozumienia. Wspomniana córka wytłumaczyła swojej mamie, że może chcemy skromniejsze dekoracje i nie możemy wydać takich kwot jakie ona nam proponuje. Gdyby nie córka, to w ogóle trzasnęłabym drzwiami i nigdy tam nie wróciła. Bądźcie czujni i nie psujcie sobie humoru przed ślubem utarczkami z nieprzyjemną i nieprofesjonalną osobą! Ostrzegam!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |