piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przychodnia dentystyczna

Proszę o pomoc w znalezieniu stomatologa który leczy zęby kanałowo pod mikroskopem (czy jakoś tak :-)) , mam zakrzywiony korzeń w siódemce i jest z tym problem :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przychodnia dentystyczna

:-))

z tego co słyszalam w Białym jest jakaś dobra klinika stomatologii, ale nie mam namiarów

Warszawa, ul. Dolna 11, www.dolnadent.pl, moja żona robiła tam kanał, zarąbisty sprzęt mają, choć tanio nie jest

a co sadzicie o dr. Marciniak na Piłsudskiego przy sklepie "Białostockim"

Monika i Piotr Marciniak są bardzo dobrzy w tym co robią,ale jeśli chodzi o kanałowe leczenie to za każdy kanał liczą sobie 150 zł +plomba.Więc nie mało.W siódemce jest trzy kanały,więc koszt też nie mały.

I oni przyjmują na Staffa 20.

w nowym budynku , przy Białostockim ,byłem tam dzisiaj może to i staffa

Dokładnie;-)

ale cena jest troszke wysoka ,

Ale byłeś,pytałeś?Mi kiedyś leczyli piątkę kanałowo i niestety taki koszt był;-(Ale ogólnie jestem bardzo zadowolona.Niby cena wysoka ale zrobione na glancuś.

o cenę nie pytałem

nie mam czasu na to, bo czas nagli

ja polecam medico Zambrów i panią Monikę Gryko może młoda ale dba o to co robi chodzę tam osobiście, atmosfera mila , robi dokładnie i czasu nie żałuje dla pacjenta

ale chodzi o leczenie mikroskopowe kanałów , i w tym cały problem

jak dla mnie kanałowe, to szkoda czasu. Raz miałem robione kanałowo i igła została w zębie, rozpadł się po 4 miesiącach, aktualnie za jedną z ścianek i środek zęba robi plomba, długo to już nie wytrzyma. Drógi ząb był robiony kanałowo i rozpadł się pod koniec leczenia, przed ostatnią wizytą, na które zaplanowane było plombowanie. Nigdy więcej, wolę już wyrywać ... Oprawcy tych zębów to jednego zniszczyła Rainka, drugiego DEMED, wszystko robione prywatnie.

---------------------------------------------

Właśnie - a co sądzicie o dr Raince?
Tu powyżej opinia niepochlebna, a może ktoś inny się wypowie? Korzystał ktoś z usług tej dentystki?

ty jestes jakis inszy kurcze ja robiłem kanałowo ząb u p. Marciniaków i jest jak ta lala tyle lat a ty piszerz takie gnioty pewnie ktoś ci w stodole robił i słomy nalazło hehe ja osoboscie polecam p. MARCINIAK

TYLE W TEMACIE!!!

Ja niedawno robiłam siódemkę kanałowo i też miałam dzwinie poskręcane kanały leczenie u Marciniaków bardzo czasochłonne, dokładne i koszt za 3 kanały ok 6 godzin leczenia pod mikroskopem to 850 zł ale warto

Taka kasa niezle niezle........

850 zł za ząb ? nie lepiej wyrwać xd.
manfred przeczytaj dokładnie mój post, to dowiesz się, że w oborze zębów nie leczyłem

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org