Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remont drogi na Zawadzkiej |
Czy ktoś orientuje się może ile czasu będzie trwał na Zawadzkiej ten remont dróg?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remont drogi na Zawadzkiej |
Aż skończą.
|
|
Witam Przepraszam za ironię ale poprzednik ma rację - to będzie trwało do końca. Rondo zambrowskie - remont, skrzyżowanie Sikorskiego/Zawadzka - remont. Wyobrażacie sobie co to będzie od 3.09 jak szkoły ruszą? Mam prośbę do tych, którzy tędy jeżdżą - przepuszczajmy, ustępujmy tym z podporządkowanych, a będzie mniej nerwów, korków, itp. Pozdrawiam
|
|
No ja wiem, że trollowata moja odp była, ale tego nikt nie wie tak naprawdę. Może i jest jakiś oficjalny termin, ale czy ktoś widział u nas drogę ukończoną na czas? ;) Widać ile już zrobiono, ile zostało, więc można sobie tylko samemu na oko wróżyć... Do końca roku może zdążą ;)
|
|
Do końca roku...???!!! Nieeeee, tylko nie to!!! Już teraz można dostać fioła z tymi objazdami!
|
|
W tym artykule ( http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28167 ) pisze, że pierwsze planowane otwarcie ma nastąpić 26.11.2012, więc może do dego czasu skończy się remont.
|
|
Dzisiaj zjechałem zawadzką od banku BPH w dół do sikorskiego, a tu "zonk" - na dole zakaz ruchu, jezdnia rozkopana. Pod bankiem żadnego znaku, więc pozostało tylko w tył na lewo i jednokierunkową z powrotem pod górkę! Chyba nie wszystko zostało tu do końca dograne z oznakowaniem ulic...
|
|
Puzon puzon puzon UMIESZ LICZYC ??? LICZ NA SIEBIE !!!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |