Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
INTERNET MOBILNY |
Na jak długo wystarcza Wam doładowanie w Play online 5 GB? Doładowałam 12. 08. ,a dzisiaj już nie miałam środków :( Jak to możliwe? Pzdr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: INTERNET MOBILNY |
najlepiej to nie sciagaj nic i staraj sie nie ogladac filmow teledyskow online..mi normalnie starczalo na miesiac Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dzięki za rade:) Czy w Łomży odbiera bezpłatny Internet? Mam karte Aero2 i zastanawiam się czy w Łomży będę miała zasięg
|
|
powienien byc...spr na stronce tam jest mapa zasiegu Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Areo2 działa przyzwojcie mieszkam na al.legionów i tam przewarznie korzystam Ale zdobycie karty Areo2 to droga przez męke
|
|
sprzedam kartę sim internet z orange nabite 6gb 40 zl
|
|
Aero2 w Łomży odbiera bardzo dobrze, prawie zawsze na max udostępnionej prędkości (256 kb/s - 512 kb/s) a zdobycie karty Aero2 to wcale nie droga przez mękę ... jak tylko będziesz w Warszawie, zajdź do jednego z z 3 salonów Sferii (adresów poszukaj w Internecie) - ja brałem w Wola Park ... przygotuj 20 zł, xero dowodu osobistego, wniosek wypełnisz na miejscu ... pół godziny do godziny stania w kolejce i masz kartę (od ręki). Jeśli chcesz otrzymać kartę pocztą, wypełniasz wniosek w Internecie, przelewasz 20zł na podane konto i cierpliwie czekasz (zazwyczaj 1 do 2 miesięcy) ... proste prawda? ;)) .... to chyba nie jest droga przez mękę za bezpłatny internet do końca 2014r. -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
A czy z tą kartą Aero 2 mogę kupić na miejscu modem?Jeśli tak to jaki jest jego koszt a jeśli nie to gdzie mogę go kupić?
|
|
Ja mam jeden nawet nieużywany modem Huawei E173-S2 działający z Aero. Pełna nóweczka. Jak chcesz kupić to odezwij się do mnie.
|
|
Omania, w salonach sferii jeszcze nie kupisz modemu do Aero2. Szukaj na allegro, w necie znajdziesz wykaz modeli modemów do Aero2. Pzdr
|
|
Modem to koszt rzędu 120-170zł, Droższych modeli nie warto kupować, bo dla Aoro2 max prekość to 512kb ... ja kupiłem HUAWEI E173u-2, śmiga aż miło :) -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Najtaniej i najwygodniej jest kupić modem w salonie Play- za 129zł - model e3131 (nieco lepszy od e173u-2). Potem wystarczy mała "sztuczka" (opisana tu: http://darmowyinternet.net/forum/showthread.php?tid=69 ) i będzie działało.
|
|
Najtaniej? Najwygodniej? Nie powiedziałabym
|
|
Kurde,to skoro taki problem z tym netem Aero to podpowiedzcie gdzie mam wziąć neta??Kończy mi się teraz w TP i musze mieć coś innego,wolałabym nie podpisywać umowy.
|
|
omania najbardziej oplacalny jest play na karte....ewentualnie heyah na karte ale ten trzeba zamawiac przez neta Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a ten z play chodzi w miarę szybko??Bo nie chcę tracić nerwów jak stronka będzie mi się otwierała jakiś tam czas.
|
|
Ja mogę oddać nowy nieużywany Huawei E173-s2 fabrycznie zapakowany za 90 zł.
|
|
oczywiscie play chodzi o niebo lepiej i szybciej niz orange czy t mobile..zdecydowanie ci polecam Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
crazyLOL to chcesz oddać czy sprzedać???
|
|
omania na aleegro kupisz modemy za grosze.w ciagu 24g bedziesz miala.w lomzy zabyt wysokie ceny se zycza za cokolwiek.domy,mieszkania,samochody....modemy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
dzięki martucham;-))))Myślę ze zdecyduję się na play ten na karte.
|
|
Sprzedam ten modem za 90 zł nowy nieużywany fabrycznie zapakowany. Jeżeli się ugadamy to mogę go jeszcze kilka złotych taniej puścić.
|
|
crazy na allegro modemy nowe nieuzywane 30-50zl plus 5 zl wysylka...zaniz cenke swojego do 50 dyszek i wtedy moze omania wezmie Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
To znajdź mi tego Huawei E173-s2 który działa z Aero w takiej cenie to sam sobie też kupię an zapas.Proszę podaj mi link.
|
|
powiem ci tak..kazdy modem czy ma simlocka czy nie bedzie dzialal z aero..wystarczy zainstalowac aplikacje Mobile Partner Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
|
Omania, jeśli zdecydujesz się na Internet mobilny z play na kartę musisz pamiętać, że masz limit środków do wykorzystania, musisz ograniczać choćby ściaganie czy oglądanie filmów, teledysków. Korzystając z internetu stacjonarnego nie masz tego typu ograniczeń. 5Gb w play to koszt 50zł (mnie wystarczyło na 8,9 dni) 2 Gb -20 zł 8 Gb -75 zł
|
|
dzieki brzeczyszczykiewicz..mi sie akurat weekendowe legactwo ujawnilo i nie mialam ochoty szukac.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
cudownie mi a to dlatego ze sciagasz pliki oraz duzo ogladasz..ja tego np nie robilam w playu na karte i mi 50zl starczalo lekka reka na miesiac.. dopiero jak bachorki mi sie dorwaly do sciagania sluchania i grania przenioslam sie na abonament Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
teraz już to wiem ;p i wcale tak dużo nie oglądałam, teraz mam 2Gb powinno wystarczeć na 2 tygodnie, ograniczam się i zobaczymy
|
|
Puentując - ja tam polecam IST;) Stacjonarny to nie mobilny, chociażby z tego powodu co pisze cudownie mi25: ------------- Autor: cudownie_mi25 (---.play-internet.pl) Data: 25-08-12 17:03 Omania, jeśli zdecydujesz się na Internet mobilny z play na kartę musisz pamiętać, że masz limit środków do wykorzystania, musisz ograniczać choćby ściaganie czy oglądanie filmów, teledysków. Korzystając z internetu stacjonarnego nie masz tego typu ograniczeń.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |