Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katolik |
Polecacie Katolickie LO ? Idę tam w tym roku ale boję się.. Lepsze 3LO ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katolik |
Tam jest diabeł...nie idź..
|
|
kto skończył 3 będzie chwalił 3, kto katolika .... itd
|
|
no pewnie i tak.. Ale potrzebuję takiej prawdziwej odpowiedzi :) a nie tam jest diabeł..
|
|
nie wiem jak w katoliku... w 3LO przerwa trwa 10min, co starcza na przejście z klasy do klasy - takie słuchy chodzą... Pozdrawiam :} ...your smile made my day :~)
|
|
ja skonczylam ta szkole 5 lat temu szkola ok fajna rodzinna atmosfera ale nie unikniesz glupich nauczycieli a i tak najgorsza jest pani dyrektor jak podniesiesz rece i bedzie ci widac chociaz troszeczke ciala to afera na calego
|
|
Właśnie tego się boję.. I w ogóle, że się tam nie odnajdę.
|
|
Nie ma co się zamartwiać, gdybyś wybrała 3LO, to pewnie byś się pytała czy lepsze katolickie... Moim skromnym zdaniem najgorsze jak zwykle początki, jak się klasa zintegruje to będzie już fajniej, a nauczyciele to pewnie jak w każdej szkole - jedni lepsi, drudzy gorsi... Głowa do góry, takich jak Ty są teraz tysiące :)
|
|
wlasnie jest tam rygor jak nigdzie tylko kucie kucie i nic wiecej zadnych imprez w szkole mi sie kojarzylo z zakonem Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Temat jest założony trochę za późno, lepiej byłoby się o coś takiego pytać w momencie wyboru szkoły. Teraz nie ma już co rozpaczać. Najwyżej postarasz się przenieść, jeśli będzie naprawdę tragicznie :/
|
|
Nic nie będzie gorsze od Bernata. ~uczeń Bernata
|
|
Dziękuje wszystkim :) Mam nadzieję, że przeżyję te 3 lata :D a co do ucznia bernata to słyszałam, że 1LO to bardzo fajna szkoła. A teraz napiszę Ci coś na email :)
|
|
W każdej szkole trzeba się uczyć :) nie ważne gdzie pojdziesz czy to bedzie 3lo czy 2lo czy 1lo lub katol to i tak i tak jezeli bedziesz chcial to bedziesz miał dobre wyniki :) trzeba tylko chciec
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |