poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stłuczka pod Kauflandem

Dnia 19.08 około godziny 19.15 byłem świadkiem drobnej stłuczki pod sklepem Kaufland, uszkodzeniu uległ samochód o numerze rejestracyjnym BLM AU30. Spisałem numer rejestracyjny sprawcy. Kontakt: broman669@gmail.com

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stłuczka pod Kauflandem

Zapomniałeś dodać ile chcesz za tą informację.

br1

Zaskoczę Cię. Zrobię to bezinteresownie.

Dobrze zrobił - podał prywatny kontakt - nie będzie rozstrząsał brudów na publicznym forum.

Zaskoczyła mnie Twoja odpowiedź.
Takie rzeczy to nie na forum a na Policję się zgłasza.Im szybciej,tym większa szansa na ujęcie łobuza.

br1

przede wszystkim to trzeba było karteczkę z numerem i info włożyć za wycieraczkę uszkodzonego pojazdu było by szybciej i prościej.

Chciałem tak zrobić ale nie miałem przy sobie nic do pisania.

Bardzo dobrze zrobił - ale takim malkontentoma jak br1 i OjcieR ( nabijanie postów ) nigdy nic nie będzie pasowało - policja, karteczki i co jeszcze w niedziele miał kiblować pod Kauflndem i czekać na właściciela? w dupach wam sie poprzewracało.

Maroo, taaa na pewno jakiś gość ze wsi będzie siedział na forum 4lomza i szukał sprawcy omknięcia swojego samochodu... nie miał karteczki to wystarczyło wejść do sklepu i wziąć o dziewczyny z informacji która tam siedzi i napisać co i jak, ale łatwiej udawać bohatera na forum.

OjciecR. Cóż byśmy uczynili bez tak inteligentnych i zaradnych ludzi jak Ty? Dobrze że prawie cały nasz wspaniały naród jest tak fantastyczny. Dzięki temu praktycznie nie ma bezrobocia, płace są wysokie, drogi zbudowane na czas a na każdym posiedzeniu sejmu wszystkie miejsca są zajęte przez wykształconych polityków..

A nie.. Jednak nie.. Widzisz tu wychodzi Twoja mentalność polaka. Masz rację mogłem wejść do sklepu i poprosić o kartkę ale po prostu na to nie wpadłem. Chciałem mimo to jakoś pomóc, może poszkodowany co jakiś czas zagląda na forum, bo nie wiem czy słyszałeś ale na wsiach teraz też mają komputery. Ba! Nawet internet.

Tak więc reasumując nie zgrywam bohatera na forum, chciałem pomóc a ktoś próbuje zmieszać mnie od razu z błotem. Polska- kraj w którym ludzie intelektualnie nie wyszli jeszcze z jaskiń.

do maroo.
Właśnie tak z ciekawości sprawdziłem swoje odpowiedzi i założone tematy.
Czy liczba 285 na 8 lat jest według Ciebie nabijaniem postów?

br1

Broman ladnie dogadales ojcowi.r :)

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org