Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
która apteka czynna całodobowo pilne |
która apteka dzis jest całodobowo czynna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: która apteka czynna całodobowo pilne |
dotransportuj się do najbliższej, na drzwiach powinien być nadruk z grafikiem. Sama kiedyś szukałam całodobowej... pozdrawiam. ...your smile made my day :~)
|
|
calodobowej nie ma, jest dyzurujaca , na drzwiach kazdej apteki rozpiska
|
|
tylko ja potrzebuje numer tel do dyzurującej apteki
|
|
polis chylę czoła, słuszność masz, tego mi słowa brakowało... Jak jesteś z okolic, nie z miasta to znajomego jakiegoś poproś z miasta o przysługę, jeśli nie to czemu się nie możesz pofatygować? Przecież to i tak trzeba się pofatygować do tej najbliższej, by wiedzieć, w której odbywa się "dyżur". Lenistwa, wybacz, nic nie usprawiedliwia. ...your smile made my day :~)
|
|
dokladnie :)
|
|
Masakra ...
|
|
Dziś dyżur ma Apteka „Nova” , Al. Piłsudskiego 82 , (zastępstwo pełni Apteka „Nova”, ul. Długa 1, tel. 86 216 55 88)
|
|
Siema. Pewnie nie do końca o to chodzi, ale całą dobę czynna jest apteka internetowa http://www.am24.pl/ ;) Jeżeli ktoś może poczekać 24 godziny na przesyłkę to polecam bo ceny są bardzo przystępne a wybór spory. No i nie trzeba nigdzie wychodzić. Pozdro! Łasuch! nom nom nom
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |