Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Debile na Bawełnie !!! |
Komu to taki głód paliwowy doskwiera,że nie ma za co wlać benzyny do swego auta i aż musi baki w autach przewiercać ??!!! Idiotom nogi z dupy powyrywać! Złodzieju pieprzony zostaw ludzi w spokoju ! Gnoju jak nie masz za co wlać to siedz w domu i odpierd.. się od czyichś aut !!! Musisz być naprawdę zdesperowany ,że aż wiertarką baki przewiercasz hu... !!! Miejmy nadzieję że za to co zrobiłeś to ci łapy pourywają :):):):) Życzę Ci tego ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Debile na Bawełnie !!! |
POPIERAM.
|
|
na bawelnie to norma okropna dzielnica lomzy omijam szerokim lukiem ....
|
|
PATOLOGIA...
|
|
na policje zglosilas? Watpie by taki nierob siedzial na forum i czytal...swoja droga w sylwestra jakis debil w ok 50 autach wycieraczki powyrywal i tez bylo to na bawe;lnie
|
|
O wycieraczkach każdy zgłosił na policję i do tej pory cisza,a poza tym ten chłopak który zapieprzył te wycieraczki jest z bloku D :) Był naćpany z tego co wiem. Może facet z Bloku D zgłosił na policję bo mu też wywiercili dziurę i oprócz tego jeszcze coś uszkodzili wiertarką ...;/ Idioci,naprawdę patologia na tej Bawełnie ...
|
|
A wam się wydaje, że tylko tam? Phi... ...your smile made my day :~)
|
|
Dziewczyno wyprowadź się stamtąd jak masz możliwość :)
|
|
Jak narazie nie mam takiej możliwości...Ale ciągle mam nadzieje że ci kretyni trafią na swojego :):) Wielcy bohaterzy w nocy z wiertareczką chodzą...cwele !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |