Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jula w Pytanie Na Śniadanie video |
i jak się sprawdziła nasza debiutantka z Łomży w Tv? :) http://www.youtube.com/watch?v=AXElA8lC4BM&feature=youtu.be
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jula w Pytanie Na Śniadanie video |
nie widziałem
|
|
a tu jej wszystkie nuty z płyty najnowszej: http://www.youtube.com/playlist?list=PLD36686A99C87139A&feature=g-all-lpl i jak Wam się podobają?:)
|
|
Żenada !!
|
|
Lipa!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
hehe a już pierwsi zazdrośnicy się odezwali :) Dobrze się wypowiada,trochę Nas promuję i jest ok. Piosenki jak piosenki nie są takie złe ,zależne od gustu...
|
|
a moim zdaniem wypadła bardzo dobrze, błyskotliwie, skromnie i swojsko, piosenki... hm to gust a o gustach sie nie rozmawia, 3 mam kciuki za Ciebie Jula, wygraj wrrrr
|
|
Tu Fajny filmik z JULĄ polecam obejrzeć, całkiem zabawnie wyszło dzięki Jankesowi: http://www.eska.tv/program/weekend_z_jankesem/31/weekend_z_jankesem_jula/1808
|
|
A mi to jest obojętne. Piosenki mi sie nie podobaja to i nie będę się nią zachwycał tylko dlatego że jest z łomzy:) I o jakiej promocji mówicie? Co ona może zapromowac w tym martwym mieście ? NIC!!!!!!!!!!! kompletnie nic :) Nie będa walic turyści tłumami tylko dlatego że jakas tam Jula stąd pochodzi :):)
|
|
jaka zazdrosc? piosenki sa do dupy i tyle! a z nai niech sie dzieje co chce!
|
|
Piosenki to rzecz gustu już wyjaśnione to zostało... a zazdrość to chodzi,że dziewczyna się wybiła zaistniała ,zarabia dobrą kasę! i dużo łomżyniaków tego nie może przeboleć ,że oni tak nie mają ! Promocja chociażby taka,że wypowiada się o Łomży ludzie słyszą skąd jest i dużo osób z czystej ciekawości sprawdzi gdzie ta Łomża się znajduję i w ogóle pozna takie miasto z nazwy, bo dużo osób nawet nazwy naszego miasta nie słyszało,więc trzeba od tego zacząć,aby móc robić w jakikolwiek inny sposób promocję miasta.
|
|
hahahaha ale ty masz chłopie fantazje i z tą zazdrościa i z tą promocja :) Pierwsza i najwarzniejsza rzecz:) Tych piosenek słucha tylko napalona dzieciarnia :) Druga rzecz :) Gó.wno mnie obchodzą jej zarobki :) A trzecia rzecz :) Ci co jej słuchaja maja w du.pie to miasto i to że ona z niego pochodzi :) Gwarantuje ci że nawet pies z kulawa nogą tutaj nie zajrzy z tego powodu :)
|
|
pokażcie co umiecie i najpierw komentujcie..
|
|
brzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydka :) a te zęby hahahaha
|
|
sonynokia:) Tak sie składa że my nie musimy niczego pokazywac i udowadniac :) Wpisy takich typów jak łomzyniak2 wiecej przynoszą dziewczynie szkody i wstydu niz pozostałe:) Wydaje mu się że jej broni??? Nie broni jej , te jego pierdoły wywołuja w ludziach tylko niechęć do dziewczyny i jej piosenek. Nikt niczego jej nie zazdrości , ale ten dureń tego nie rozumie . Niech dziewczyna gra i spiewa , niech zarabia jak najwięcej i robi karierę nawet i na miare Madonny:) Mi to wisi i powiewa:):) Ja słucham innej muzyki i napewnie nie zachwyce się Julką tylko dlatego że jest z łomży :)
|
|
Przestań marudzic i sam zrób coś kreatywnego, co zwróci uwagę, a wtedy ocenimy to i wystawimy Tobie ocenę.
|
|
oglądałam dzisiaj PnŚ... pracowała w sklepie... kto wie, w którym? :D
|
|
Masakra ...
|
|
Nie mój typ muzyki, ale gratuluje jej i życzę najlepszego;) wydaje sie być skromna, fajna dziewczyna.
|
|
maruda a casting dzięki niej był w Łomży z TVP 2 więc już ktoś zajrzał jak by nie było...,kto chce to słucha jego sprawa mi chodzi,że dziewczyna z Łomży ,żeby była ona z Gdańska to by mnie nie interesowała i nie będę oceniał jaka jest..,wolę jak ona się wybiła niż jakaś dziewczyna z innego miasta.Ogólnie nie jest najgorsza gorsze się widziało jak Brodka itp ,więc nie przesadzajcie. *Benia* pracowała w galerii Łomża teraz się nazywa w tej co empik:)
|
|
No dziewczyna śpiewa nawet nieźle, czyli robi to co lubi. W wypowiedziach jest grzeczna i skromna, ale ciekawi mnie jedno, dlaczego nie lubi swojej teściowej. Czy jest to aż taka menda, czy ma do niej inny uraz? Bo przecież nazwisko Fabiszewska to nie jest panieńskie, a po mężu. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
a kto lubi teściową? po za tym ona z tym niby mężem jest? ,czy młodzieńczy głupi wybryk z małżeństwem nieudany?
|
|
A skąd mi to wiedzieć? Będzie na estradzie to pewnie prasa coś z tego wyciągnie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=AXElA8lC4BM
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |