Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przepalona żarówka |
Witam , mam problem, przepaliła mi się żarówka ,od swiateł drogowych będę próbował ją wymienić sam, lecz jeśli się nie uda mi tego zrobić , to jakiego elektryka polecacie . Jest to Toyota. Dziękuję z góry za pomoć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przepalona żarówka |
Powoli bez nerwów i się uda :)
|
|
Wieśniak, który nie potrafi wymienić żarówki, stanowi poważne zagrożenie. Nie tylko w ruchu drogowym.
|
|
kolego, spokojnie :) masz na pewno ksiażkę instrukcji, jak nie to znajdziesz w google. to nie jest trudne :) co prawda zalezy to tez od dostepu do kloszy ;) powodzonka
|
|
W Białymstoku jest serwis toyoty.
|
|
jantar, Twoja wypowiedź poniżej krytyki, dno i wodorosty, totalny debilizm...
|
|
właśnie jest bardzo mało miejsca,i w tym jest problem,
|
|
a co do jantara to szkoda gadac
|
|
A właściwie jantar5555 jak jesteś taki mądry ,no i oczywiscie miastowy , to pomóż wieśniakowi ,będziesz miał satysfakcje że jesteś kimś lepszym , kłapać dziobem to każdy potrafi. Dzieki fanka bocianka serwis Toyoty jest też w Ostrołęce, troche bliżej , ja nie pytalem gdzie sa serwisy Toyoty ,tylko o coś zupelnie innego.
|
|
1
|
|
Z tego co wiem to w toyce wymiana żarówki to jakiś koszmar. Jak będziesz miał problemy zajrzyj tu: http://www.avensisklub.pl/
|
|
Autor: fryko ... Re: Instrukcja obsługi (nawet w jęz. ang.); strona - o ile pamiętam- 27 lub serwis toyoty w int; nawet na niektórych strnach allegro. Albo: po prostu krótka rozmowa telefoniczna z pierwszym lepszym zakładem samochodowm lub diagnostą. No i trochę wyobrażni i cierpliwości - i po problemie, którego właściwie nie ma. P.s. A co zrobiłbyś zimą z tym problemikiem? Gdzieś w trsie, w odludnm miejscu?
|
|
w toyotach jest bardzo trudny dostęp, trzeba mieć baaaardzo zgrabne rączki żeby to wymienić, więc jantar się tak nie wymądrzaj
|
|
Dokładnie znam ten ból, ciężko jest w tym aucie z dostępem, ale cierpliwości troszkę i pomalutku i dasz radę, ja sama chyba ze 20 minut wymieniałam :) Tyle, że ja wymieniałam od mijania :/ Myślę, że w każdym serwisie za drobną opłata Ci to zrobią.
|
|
u mnie chyba nalezy rozebrac pol samochodu!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Faktycznie jest cięzko ,ale się udało. Dzieki za rady, a szczegolne podziękowania dla jantara.
|
|
wymiana żarówki w toyocie to tak jak szukanie punktu G
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |