Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
messua |
Witam. Chciałam zapytać o salon sukni ślubnych messua. Myślę nad tym żeby wypożyczyć tam suknię. Może macie jakieś doświadczenia z tym salonem i możecie polecić bądź nie? dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: messua |
o matko i córko, co to za nazwa? jak mniemam tan salon jakiś nowy? onaion
|
|
Salon Mody Ślubnej "Messua" ul. Rządowa 6 18-400 Łomża Nowy to on chyba nie jest choć mogę się mylić bo nie jestem z z Łomży.
|
|
Ja korzystalam i nie polecam, nie mila obsluga, sukienki pozolkle, zawyzone ceny a do tego nie stac ich na reklame h0jowe forum
|
|
Witam, korzystałam rok temu z oferty tego salonu i polecam!!! Sukienka była nowa, biała i piękna. Pani dokonała poprawek jakie sobie życzyłam. Wszyscy byli zachwyceni moim wyglądem i pytali gdzie kupiłam sukienkę, bo myśleli, że Białystok bądź Warszawa. Kobieta była miła, nawet bardzo. Welon sprzedała mi za pół ceny a wcześniej zamówiła mi taki jaki chciałam bo nie miała na stanie. Jak tam się idzie to nie czuć, że czyhają na kasę , nie wspomnę jak w którym salonie... Warto iść sprawdzić i pomierzyć jak coś się spodoba!
|
|
A czy mogę zapytać jaką sukienkę wybrałaś? ja zastanawiam się nad giovani angel.
|
|
kolezanka kupowala podobny model w salonie bellissima na wojska polskiego i zaplacila ok 700 zl mniej niz w tym messua.
|
|
Witam . moja córka właśnie tam wypożyczała suknie GRECZYNKA . Suknia biała śliczna jak Perełka . Pani Ania jest bardzo miłą kontaktową osobą i daje dobrą cenę i i drobiazg.Poprawki są robione według życzenia młodej . Osobiście polecam . Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |