sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Geniusz D. Beckhama

"Ile otrzymamy, jeśli 12 podzielimy przez 3?, Ben poszedł do sklepu o 11.45. Wrócił pół godziny później. Która wtedy była godzina? - oto przykłady zadań z matematyki z brytyjskiego programu szkolnego dla 7-latków. Jednak jak widać łamigłówki na tym poziomie przerastają gwiazdę Realu Madryt.
Te zadania są takie trudne w dzisiejszych czasach - skarży się David Beckham - Pewnego dnia usiadłem z Brooklynem do prac domowych. Kiedy okazało się, że mamy odrabiać zadania z matematyki powiedziałem do Victorii: "Może ty byś mogła mu pomóc?" Dziś uczy się tego w zupełnie inny sposób niż w czasach, kiedy ja chodziłem do szkoły. O mój Boże, nic z tego nie rozumiem"
U nas to by rowy kopał, taki z niego zdolny człek :)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Geniusz D. Beckhama

no bardzo zdolny :)

Ja myślę że tym co kopią rowy to co najwyżej po piwo by latał, a i to nie na pewno

No pewnie Malachit. A swoją drogą to ciekawe: Becks nawet nie może się umówić z Victorią na "za pół godziny" bo nie będzie umiał policzyć o której to;) No chyba, że sobie minutnik ustawi...

ale taki bez cyferek bo z nimi ma problem...

W Stanach jest to samo!!!Ale to prawda.

marecki a skad ty mozesz wiedziec takie rzeczy?? widzilaes na wlasne oczy to czy opowiadal ci o tym sam beckham ?? a moze wycztales to w jakims brukowcu??

Agent22 trzeba czytać prasę.
Artykuł był zamieszczony w portalu o2.pl

Jemu głowa potrzebna jest tylko do odbijania piłki <hahaha>

...

W piłce przynajmniej jest powietrze :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org