Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Geniusz D. Beckhama |
"Ile otrzymamy, jeśli 12 podzielimy przez 3?, Ben poszedł do sklepu o 11.45. Wrócił pół godziny później. Która wtedy była godzina? - oto przykłady zadań z matematyki z brytyjskiego programu szkolnego dla 7-latków. Jednak jak widać łamigłówki na tym poziomie przerastają gwiazdę Realu Madryt. Te zadania są takie trudne w dzisiejszych czasach - skarży się David Beckham - Pewnego dnia usiadłem z Brooklynem do prac domowych. Kiedy okazało się, że mamy odrabiać zadania z matematyki powiedziałem do Victorii: "Może ty byś mogła mu pomóc?" Dziś uczy się tego w zupełnie inny sposób niż w czasach, kiedy ja chodziłem do szkoły. O mój Boże, nic z tego nie rozumiem" U nas to by rowy kopał, taki z niego zdolny człek :)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Geniusz D. Beckhama |
no bardzo zdolny :)
|
|
Ja myślę że tym co kopią rowy to co najwyżej po piwo by latał, a i to nie na pewno
|
|
No pewnie Malachit. A swoją drogą to ciekawe: Becks nawet nie może się umówić z Victorią na "za pół godziny" bo nie będzie umiał policzyć o której to;) No chyba, że sobie minutnik ustawi...
|
|
ale taki bez cyferek bo z nimi ma problem...
|
|
W Stanach jest to samo!!!Ale to prawda.
|
|
marecki a skad ty mozesz wiedziec takie rzeczy?? widzilaes na wlasne oczy to czy opowiadal ci o tym sam beckham ?? a moze wycztales to w jakims brukowcu??
|
|
Agent22 trzeba czytać prasę. Artykuł był zamieszczony w portalu o2.pl
|
|
Jemu głowa potrzebna jest tylko do odbijania piłki <hahaha> ...
|
|
W piłce przynajmniej jest powietrze :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |