poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dekoracje ślubno - weselne

Działamy na terenie miast - Łomża, Zambrów, Wysokie Mazowieckie, Czyżew i okolice. Dalsze miejscowości do uzgodnienia telefonicznie.
Telefon kontaktowy - 505-789-030

Nasze dekoracje znajdziesz na stronie - http://www.facebook.com/dekoracjeslubne.podlaskie

Dekoracjami kwiatowymi zajmujemy się już od dobrych kilkunastu lat. Wyczarujemy wszystko – od drobnych butonierek, bukietów ślubnych, dekoracji kościoła, sali weselnej czy samochodu ślubnego. Wiemy jak ważną rolę odgrywają kwiatowe aranżacje w tak szczególnym dniu jakim jest ślub, dlatego każdą dekorację wykonujemy pod indywidualne zamówienie z dbałością o każdy szczegół i detal.

Skontaktuj się z nami, a możesz być pewny, że wraz z zespołem zaplanujemy dla Ciebie niepowtarzalną dekorację na Twój ślub.

Wszystkie dekoracje dostarczamy do klienta. Nie ma też konieczności dotarcia do nas, to my przyjedziemy na spotkanie w dogodne dla Was miejsce.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dekoracje ślubno - weselne

nie widac zdjec

Jeżeli chce Pani zobaczyć zdjęcia musi się Pani dodać do znajomych. To chroni nas przed konkurencją która bez pozwolenia ściąga i udostępnia nasze zdjęcia. Jeżeli nie ma pani konta na FB, proszę podać swoj email to wyślę zdjęcia z dziedziny które Panią interesują.

to slaba reklama, jesli musze was dodac do znjaomych, a moze nie mam na to ochoty, aby ktos "obcy" byl w moich znajomych? jestem na etapie planowania slubu i wyboru kwiaciarni, a takich osób zapewne na forum jest więcej. inne firmy bez problemu udostępniaja swoje zdjecia w internecie, i to mi sie podoba

oczywiście Panią rozumiem. Ale to nie jest fajne, kiedy konkurencja kopiuje nasze zdjęcia, podpisuje się pod nimi i mówi, że to ich prace. A na FB zdjęcia można bez problemu kopiować. Jesteśmy na etapie tworzenia strony internetowej która powstanie za ok 2 miesiące i każdy będzie miał do niej dostęp, bo zdjęć już nie będzie dało się kopiować. Każda zainteresowana Para Młoda ewentualną współpracą z nami dostaje link do galerii internetowej, gdzie można znaleźć wszystkie nasze prace. Wystarczy napisać dane kontaktowe, ewentualnie email i link zostanie podany.

a skad macie pewnosc, dodajac kogos do znjaomych, ze to nie ejst wasza konkurencja ktora skopiuje zdjecia? udostepniajac cokolwiek w internecie trzeba sie liczyc z tym ze sa to dostepne zdjecia i ludzie moga je bezprawnie przywlaszczac, nawet majac strone ktos moze sobie zrobic PrintScreena i zapisac na swoim dysku zdjecia, takie jest ryzyko chcac "byc" w internecie, a zakaldanie smiesznych blokad to tylko zniecheca klientow, ale to tylko moja opinia

ma pani rację. Ale dla mnie wystarczy, że uchronię się przed niektórymi znanymi przeze mnie nazwiskami. Tak jak wspomniałam, w trakcie tworzenia jest nowa strona internetowa i na niej będzie można wszystko obejrzeć. Ale do jej powstania będzie istniał FB. Później konto zostanie usunięte. A poza tym.. Może się Pani dodać do znajomych, obejrzeć przykładowe zdjęcia i jak się nie spodoba to można przecież usunąć z listy. Nie widzę problemu.. Albo Jak chce Pani obejrzeć nasze prace można to zrobić również na galerii internetowej. Tam są wszystkie nasze prace i dużo innych inspiracji.. I przede wszystkim nie trzeba się nigdzie dodawać do znajomych. Kto co woli..

Nie stać Cię dziadu na reklam po prostu i nie pieprz bzdur publicznie. Posrało Was już z tymi kwiatami, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść.

Napisz do nas na miodzia9@o2.pl - a otrzymasz link do galerii ze wszystkimi naszymi pracami jakie wykonujemy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org