Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kosze na psia kupe - osiedle perspektywa |
ludzie nawet tego nie umieja uszanowac, gówniarzeria odrazu po zalozeniu zabrala sie za kradziez wszystkich torebek. Ciekawe na cholere im bede potrzebne? moze kanapki beda pakowac do nich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kosze na psia kupe - osiedle perspektywa |
Na skateparku powinien stać pręgież dla małoletniego bydełka, a obok w beczułce, w roztworze solanki powinny moczyć się witki. Cielesna i publiczna chłosta wyeliminowałaby szybko chwasty i nauczyłaby poszanowania do społecznego mienia. A tak kolejne pokolenie bydełka będzie dorastać w atmosferze bezkarności, przekazując to dalej swoim bękartom ...
|
|
Rozwydrzone i bez szacunku do wszystkiego gówniarstwo znalazło sobie cel następnej " zabawy " . Złapani na kradzieży torebek powinni gołymi rękami posprzątać wszystkie psie odchody z całego osiedla !
|
|
MAJĄ PRZYZWOLENIE OD POPAPRAŃCOW, I OD RZĄDZĄCYCH . GÓRA ŚWIECI PRZYKŁADEM POD KAŻDYM WZGLĘDEM, więc jak wszytko można im dlaczego nie można innym. Brak kary mobilizuje i motywuje hołotę do prymitywnego działania
|
|
Matkę z Ojcem przywiązać do pręgierza na Starym Rynku a gnojkowi dać w łapę pejcz. Niech nauczy gnojek rodziców szacunku do cudzej własności starych skoro oni go tego nie nuczyli.
|
|
Jaką trzeba być idiotką, by w politycznym szale stosować prymitywne skróty myślowe i odnosić się do "rządzących", którzy mają rzekomo wpływ na kompletny brak wychowania i poszanowania współnego mienia, wyniesiony z domu ...
|
|
po co komu pies do bloku głupota:(
|
|
Zlikwidować jeszcze więcej szkół i rozdać nagrody ministrom , zwłaszcza minister edukacji . Nię będzie szkół, nie będzie problemów z wychowaniem, a będą pieniążki na nagrody:D:D:D
|
|
kobiecyinstynkcie ( chociaż niewiele jest tego w tobie ) Wychowanie to wynosi sie z domu a nie ze szkoły :)
|
|
kobiecy instynkt dobrze prawisz ! blondloczku, aż mi ciarki chodzą po plecach na myśl jak wychowujesz własne BĘKARTY / narybek palikota/ brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr DiDi
|
|
NO TO ZLIKWIDOWAĆ SZKOŁY, MARUDA ,TOBIE TEŻ NIE BYŁA POTRZEBNA /CO WIDAĆ SŁYCHAĆ I CZUĆ/WIĘC PO CO PŁACIĆ ZA EDUKACJĘ .Rodzice dzisiaj nie mają czasu wychowywać dzieci bo wyjeżdżają za pracą za granicę. Dzieci wychowują się na podwórku biorąc przykład z takich jak ty, lub pod czujnym okiem "wyedukowanych " mediów!
|
|
kobiecyinstynkcie :) Ja tam niue narzekam na swoje wychowanie :):) Mnie od kołyski uczono w domu że nie wolno niszczyć tego co zrobili inni :):) No ale widocznie za trudne to jest zadanie dla tych, którzy potrafia tylko płodzić i rodzić :):):) A wracając do szkoły to myslałem że szkoła ma uczyc anie odwalać czarną robote za leniwych i głupich rodziców :):)
|
|
"Panidomu", te ciary to chyba na okoliczność chłosty, która niewątpliwie należy ci się za aspołeczne posłannictwo ...
|
|
Maruda ci leniwi rodzice szukają desperacko pracy.
|
|
To przede wszystkim nie powinni płodzić i rodzić:) Tylko zająć się w pierwszej kolejności znaleźieniem tej pracy :):):) No ale widocznie są bardziej głupi niż wszystkie rządowe ustawy:):):)
|
|
blondi, aspołeczna postawa ???, to największa obelga dla mnie :))) postępowanie ich jest skutkiem a przyczyny, to tak jak pisze kobiecyinstynkt Nie wyrażaj się pogardliwie o dzieciach. Im potrzeba miłości i zainteresowania. DiDi
|
|
A ciebie marudo spłodzili i chyba brak im było wiedzy/co się dziwić/ , lub zamiast na lekcje biologii wychodzili na wspólne spacery . No i mamy tego efekty, zabierając oczywiście ze sobą pieska.
|
|
Czyli reasumując to o czym pisalismy :):) Życie dorosłe powinno zaczynac sie od spraw najtrudniejszych a nie od najprzyjemniejszych :):) Ale twoi rodzice kobiecyinstykcie tak jak i ty też o tym nie wiedzieli i zaczęli na odwrót.:):):):):) No i są teraz efekty tego drobnego przeoczenia jak widac :):):) I tym podsumowaniem ciepło sie z toba pożegnam bo idę uczyc swoje dzieci szacunku do ludzi i ich pracy nie czekając że zrobi to ktos za mnie :):):)
|
|
maruda , to bękatr , jego chowała ulica , nikt się z nim bawić nie chciał , to wieszali mu na szyi pęto kiełbasy , ażeby chociaż bezpańskie psy mu mordę lizały .
|
|
Marudo, może się zdziwisz ale być może moje jedyne dziecko, dzisiaj uczy twoje dzieci dobrego wychowania. Póki co jego szkoły/czyli miejsca jego pracy jeszcze nie zlikwidowali/, ale tak jak piszesz a może rzeczywiście uczy twoje dzieci, to powinieneś wiedzieć , że naprawdę czerpią fałszywe autorytety od fałszywych autorytetów,więc to ja nie powinnam z tobą w ogóle dyskutować na żaden temat biorąc pod uwagę twoje głupie poglądy. Człowieku trzeba być idiotą, żeby nie widzieć bezrobocia w Łomży , kraju. Jaką trzeba być znieczulicą, żeby nie widzieć , że ludzie mają na chleb, że rezygnują z recept bo zabrali im ostatnia deske ratunku w postaci braku refundacji na leki na raka. Ale od razu widać kogo reprezentujesz. Jesteś jednym z niewielu którego nie dotyczą wymienione przeze m,nie problemy. Ale nie ciesz sie za wcześnie może i ciebie coś takiego czeka.
|
|
|
kobiecyinstykcie :) Jakim idiotą trzeba być żeby za własną nieudolnością rodzicielską obwiniać rząd i wszystkich których tylko sie da ale nigdy siebie?? Wszak od wieków wiadomo : Czego Jaś sie nie nauczy tego Jan nie będzie umiał :):):) Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starośc trąci :):):)
|
|
wczoraj gnoje kozakow udawali bo pili piwo i mysleli sobie oo zazdroszcza nam tacy my dorosli.. a jak zobaczyli policje to uciekali jak male dziewczynki... i tyle po kozakach hahahaha frajery i jeszcze teksty zmieniajace temat... na waszym miejscu gnoje... powiedzialbym "ale z nas cipy i male dziewczynki.. pizdeczki"
|
|
Czy spółdzielnia ma zamiar uzupełniać torebki z koszy? Chciałem posprzątać po psie, ale w żadnym nie było torebek. Sprawdziłem - w żadnym. Wystarczy postawić i to wszystko? Jednorazowy zakup a "reszta nas nie obchodzi?". Bardzo mnie ciekawi jaki stosunek ma do tego spółdzielnia.
|
|
100 torebek to koszt ok 7 zł więc jeśli ktoś szuka wymówki to zawsze znajdzie .
|
|
Tu nie chodzi o wymówkę, chodzi o konsekwencję poczynań. To tak jakby kupić samochód i go nie tankować.
|
|
Pozostawianie torebek w pojemnikach to błąd! Dzieciaki biorą je do zabawy. Tak już było. Sam to widziałem na własne oczy. A kiedy zwróciłem uwagę, że nie wolno, że to dla piesków, zostałem przez małolatów wyśmiany. Też jestem właścicielem psa i po prostu mam własne torebki, niekoniecznie specjalnie dla psów. Zabieram je ze sobą na spacer i sprzątam po swym psie. Uważam jednak, że Spółdzielnia lub osoby sprzątające powinny mieć "na składzie" takie torebki, by każdy właściciel mógł je wziąć osobiście, trzymać w domu i wychodząc z psem zabierać ze sobą. Jeśli nie - gdzie można takie specjalne torebki kupić?
|
|
Racja. Co mamy teraz - 7 kolejnych koszy na śmiecie po 300zł każdy. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28078
|
|
W okolice skate-parku rzadko chodzę z psami.Zawsze mam przy sobie własne torebki.Do kupienia w lecznicy,internecie,nie ma z tym problemu jak się chce.
|
|
A jakiej rasy są te Twoje pieski?
|
|
Rasa ma tu znaczenie ?
|
|
Tak z ciekawości tylko pytam.
|
|
To racja, zwracam jednak uwagę na brak konsekwencji w działaniu spółdzielni. Nie jest moim zamiarem usprawiedliwianie nikogo.
|
|
wielorasowe :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |