poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kosze na psia kupe - osiedle perspektywa

ludzie nawet tego nie umieja uszanowac, gówniarzeria odrazu po zalozeniu zabrala sie za kradziez wszystkich torebek. Ciekawe na cholere im bede potrzebne? moze kanapki beda pakowac do nich

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kosze na psia kupe - osiedle perspektywa

Na skateparku powinien stać pręgież dla małoletniego bydełka, a obok w beczułce, w roztworze solanki powinny moczyć się witki.
Cielesna i publiczna chłosta wyeliminowałaby szybko chwasty i nauczyłaby poszanowania do społecznego mienia.
A tak kolejne pokolenie bydełka będzie dorastać w atmosferze bezkarności, przekazując to dalej swoim bękartom ...

Rozwydrzone i bez szacunku do wszystkiego gówniarstwo znalazło sobie cel następnej " zabawy " . Złapani na kradzieży torebek powinni gołymi rękami posprzątać wszystkie psie odchody z całego osiedla !

MAJĄ PRZYZWOLENIE OD POPAPRAŃCOW, I OD RZĄDZĄCYCH . GÓRA ŚWIECI PRZYKŁADEM POD KAŻDYM WZGLĘDEM, więc jak wszytko można im dlaczego nie można innym. Brak kary mobilizuje i motywuje hołotę do prymitywnego działania

Matkę z Ojcem przywiązać do pręgierza na Starym Rynku a gnojkowi dać w łapę pejcz.
Niech nauczy gnojek rodziców szacunku do cudzej własności starych skoro oni go tego nie nuczyli.

Jaką trzeba być idiotką, by w politycznym szale stosować prymitywne skróty myślowe i odnosić się do "rządzących", którzy mają rzekomo wpływ na kompletny brak wychowania i poszanowania współnego mienia, wyniesiony z domu ...

po co komu pies do bloku głupota:(

Zlikwidować jeszcze więcej szkół i rozdać nagrody ministrom , zwłaszcza minister edukacji . Nię będzie szkół, nie będzie problemów z wychowaniem, a będą pieniążki na nagrody:D:D:D

kobiecyinstynkcie ( chociaż niewiele jest tego w tobie )

Wychowanie to wynosi sie z domu a nie ze szkoły :)

kobiecy instynkt dobrze prawisz !

blondloczku, aż mi ciarki chodzą po plecach na myśl jak wychowujesz własne

BĘKARTY / narybek palikota/ brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

DiDi

NO TO ZLIKWIDOWAĆ SZKOŁY, MARUDA ,TOBIE TEŻ NIE BYŁA POTRZEBNA /CO WIDAĆ SŁYCHAĆ I CZUĆ/WIĘC PO CO PŁACIĆ ZA EDUKACJĘ .Rodzice dzisiaj nie mają czasu wychowywać dzieci bo wyjeżdżają za pracą za granicę. Dzieci wychowują się na podwórku biorąc przykład z takich jak ty, lub pod czujnym okiem "wyedukowanych " mediów!

kobiecyinstynkcie :)

Ja tam niue narzekam na swoje wychowanie :):)
Mnie od kołyski uczono w domu że nie wolno niszczyć tego co zrobili inni :):)
No ale widocznie za trudne to jest zadanie dla tych, którzy potrafia tylko płodzić i rodzić :):):)

A wracając do szkoły to myslałem że szkoła ma uczyc anie odwalać czarną robote za leniwych i głupich rodziców :):)

"Panidomu", te ciary to chyba na okoliczność chłosty, która niewątpliwie należy ci się za aspołeczne posłannictwo ...

Maruda ci leniwi rodzice szukają desperacko pracy.

To przede wszystkim nie powinni płodzić i rodzić:)
Tylko zająć się w pierwszej kolejności znaleźieniem tej pracy :):):)

No ale widocznie są bardziej głupi niż wszystkie rządowe ustawy:):):)

blondi, aspołeczna postawa ???, to największa obelga dla mnie :)))

postępowanie ich jest skutkiem a przyczyny, to tak jak pisze kobiecyinstynkt

Nie wyrażaj się pogardliwie o dzieciach. Im potrzeba miłości i zainteresowania.

DiDi

A ciebie marudo spłodzili i chyba brak im było wiedzy/co się dziwić/ , lub zamiast na lekcje biologii wychodzili na wspólne spacery . No i mamy tego efekty, zabierając oczywiście ze sobą pieska.

Czyli reasumując to o czym pisalismy :):)

Życie dorosłe powinno zaczynac sie od spraw najtrudniejszych a nie od najprzyjemniejszych :):)

Ale twoi rodzice kobiecyinstykcie tak jak i ty też o tym nie wiedzieli i zaczęli na odwrót.:):):):):)

No i są teraz efekty tego drobnego przeoczenia jak widac :):):)

I tym podsumowaniem ciepło sie z toba pożegnam bo idę uczyc swoje dzieci szacunku do ludzi i ich pracy nie czekając że zrobi to ktos za mnie :):):)

maruda , to bękatr , jego chowała ulica , nikt się z nim bawić nie chciał , to wieszali mu na szyi pęto kiełbasy , ażeby chociaż bezpańskie psy mu mordę lizały .

Marudo, może się zdziwisz ale być może moje jedyne dziecko, dzisiaj uczy twoje dzieci dobrego wychowania. Póki co jego szkoły/czyli miejsca jego pracy jeszcze nie zlikwidowali/, ale tak jak piszesz a może rzeczywiście uczy twoje dzieci, to powinieneś wiedzieć , że naprawdę czerpią fałszywe autorytety od fałszywych autorytetów,więc to ja nie powinnam z tobą w ogóle dyskutować na żaden temat biorąc pod uwagę twoje głupie poglądy. Człowieku trzeba być idiotą, żeby nie widzieć bezrobocia w Łomży , kraju. Jaką trzeba być znieczulicą, żeby nie widzieć , że ludzie mają na chleb, że rezygnują z recept bo zabrali im ostatnia deske ratunku w postaci braku refundacji na leki na raka. Ale od razu widać kogo reprezentujesz. Jesteś jednym z niewielu którego nie dotyczą wymienione przeze m,nie problemy. Ale nie ciesz sie za wcześnie może i ciebie coś takiego czeka.

A może to jest metoda:

http://www.cda.pl/video/13875f1/Dziadek-rzuca-psia-kupa

kobiecyinstykcie :)

Jakim idiotą trzeba być żeby za własną nieudolnością rodzicielską obwiniać rząd i wszystkich których tylko sie da ale nigdy siebie??

Wszak od wieków wiadomo :

Czego Jaś sie nie nauczy tego Jan nie będzie umiał :):):)

Czym skorupka za młodu nasiąknie tym na starośc trąci :):):)

wczoraj gnoje kozakow udawali bo pili piwo i mysleli sobie oo zazdroszcza nam tacy my dorosli.. a jak zobaczyli policje to uciekali jak male dziewczynki... i tyle po kozakach hahahaha frajery
i jeszcze teksty zmieniajace temat...
na waszym miejscu gnoje... powiedzialbym "ale z nas cipy i male dziewczynki.. pizdeczki"

Czy spółdzielnia ma zamiar uzupełniać torebki z koszy? Chciałem posprzątać po psie, ale w żadnym nie było torebek. Sprawdziłem - w żadnym.
Wystarczy postawić i to wszystko? Jednorazowy zakup a "reszta nas nie obchodzi?". Bardzo mnie ciekawi jaki stosunek ma do tego spółdzielnia.

100 torebek to koszt ok 7 zł więc jeśli ktoś szuka wymówki to zawsze znajdzie .

Tu nie chodzi o wymówkę, chodzi o konsekwencję poczynań. To tak jakby kupić samochód i go nie tankować.

Pozostawianie torebek w pojemnikach to błąd! Dzieciaki biorą je do zabawy. Tak już było. Sam to widziałem na własne oczy. A kiedy zwróciłem uwagę, że nie wolno, że to dla piesków, zostałem przez małolatów wyśmiany. Też jestem właścicielem psa i po prostu mam własne torebki, niekoniecznie specjalnie dla psów. Zabieram je ze sobą na spacer i sprzątam po swym psie. Uważam jednak, że Spółdzielnia lub osoby sprzątające powinny mieć "na składzie" takie torebki, by każdy właściciel mógł je wziąć osobiście, trzymać w domu i wychodząc z psem zabierać ze sobą. Jeśli nie - gdzie można takie specjalne torebki kupić?

Racja.
Co mamy teraz - 7 kolejnych koszy na śmiecie po 300zł każdy.
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28078

W okolice skate-parku rzadko chodzę z psami.Zawsze mam przy sobie własne torebki.Do kupienia w lecznicy,internecie,nie ma z tym problemu jak się chce.

A jakiej rasy są te Twoje pieski?

Rasa ma tu znaczenie ?

Tak z ciekawości tylko pytam.

To racja, zwracam jednak uwagę na brak konsekwencji w działaniu spółdzielni. Nie jest moim zamiarem usprawiedliwianie nikogo.

wielorasowe :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org