Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowo namalowane miejsca parkingowe na starowce - PORAZKA |
Witam. Ciekawy jestem kto wymyslil taki sposob (rownolegly) parkowania w tak ciasnych uliczkach i na tak malych miejscach parkingowcyh? Przeciez takich rozmiarow miejsca sa dla aut klasy A?! Wieksze auta beda mialy trudnosci zeby tam chociazby koperte zrobic co bedzie skutkiem tego ze jedno auto bedzie zajmowalo 1,5 nawet do 2 miejsc parkingowych. Jesli juz zdecydowaliscie sie na takie rozwiazanie to proponowalbym namalowac te linie i parkowac tam skosnie. Parkujac skosnie auto zajmuje mniej miejsca analogicznie po calej dlugosci ulicy zmiesci sie wiecej aut parkujacych skosnie niz parkujacych rownolegle do jezdni. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowo namalowane miejsca parkingowe na starowce - PORAZKA |
Popieram!
|
|
Łomża jest dla urzędników a nie dla plebsu. Oni wiedzą co jest dla was najlepsze. Nie wcinaj się jeden z drugim "ośla głowo". antares
|
|
nie zgadzam się. dzięki tym pasom można teraz normalnie parkować. mieszczą się spokojnie passaty i inne większe.
|
|
echh no tak, passat to w końcu kawał fury jest :D ! co?
|
|
Masakra ...
|
|
ostatnio widziałem nawet mercedesa S-klasy i wszedł spokojnie w te miejsce wiec myśle ze nie jest najgorzej.
|
|
wydaje mi się ze passat jest dłuższy od corsy chociaż mogę się mylić
|
|
No jak jezdzisz polonezem z przyczepka to i owszem ze sie nie zmiescisz. A tak miedzy nami : wyluzuj gosciu.! .
|
|
Passat dłuższy od corsy o ok. metr (zależy jakie modele) !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |