Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poznalscy Stomatologia na NFZ |
Witam, korzystał ktoś z usług, gabinetu zakontraktowanego z NFZ, u tych lekarzy? Jakie są Wasze opinie? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poznalscy Stomatologia na NFZ |
korzystałam, nie polecam, nie daj się nabrać szczególnie na leczenie zębów u dzieci bez wiercenia żelem
|
|
ja polecam ale tylko i wyłącznie Panią Joanne która tam pracuje
|
|
ja również polecam panią Joannę z tego gabinetu.
|
|
Masakra ...
|
|
masakra... ŁKS ŁOMŻA
|
|
Ja polecam równiz tylko p.Joanne, miła sympatyczna, delikatna. Świetne podejscie do dzieci. młoda
|
|
Chciałam umówić się na wizytę, oczywiście na NFZ: leczenie za darmo, płatna jedynie biała plomba (zaznaczam, że zwykła,a nie światłoutwardzalna)- razem 70 zł mi Pani zaśpiewała. Wk..łam się z lekka i poszłam prywatnie. Efekt: 10 zł. mniej + światłoutwardzalna. I jak tu nawać tych, którzy leczą na NFZ??? „Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności” - Albert Einstein
|
|
z tym NFZ to pic na wodę ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
Absolutnie nigdy wiecej ja mialam wstawiany zab,masakra odcisku nie umiano mi zrobic i slyszalam ze tam nie jest sterylnie Gienia_Smoliwąsowa
|
|
moja mama tam była i dentysta, chyba stary Pozanalski(jak dobrze pamiętam), patrzył na mamę jak na intruza, wogóle to jakby zrobił łaskę, ze zrobi jej ząb
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |