Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża- Modlin 18.sierpnia, powrót 30. sierpnia |
Może wyjeżdża ktoś 18. sierpnia (sobota) na lotnisko w Modlinie i planuje powrót 30. sierpnia (czwartek)? Z chęcią zabrałabym się razem, uczestnicząc w kosztach paliwa i płatnego parkingu. Ewentualnie szukam osób zainteresowanych transportem moim samochodem, na takich samych warunkach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża- Modlin 18.sierpnia, powrót 30. sierpnia |
Mogę Cię tam zawieźć Twoim samochodem, a potem odebrać, w międzyczasie opiekując się wehikułem, tak żeby nie płacić za parking. Albo zawieźć i odebrać swoim samochodem, jeśli dobrze zapłacisz :)
|
|
Rondo, dzięki, ale opcja "opiekowania się" moim samochodem przez dwa tygodnie nie wchodzi w grę :) Czekam na dalsze propozycje. Może ktoś leci wtedy na urlop?
|
|
Ok, rozumiem i w sumie nie dziwię się :) Szerokości :)
|
|
tuli myslalam ,ze sie dogadamy ale doopa zimna -------ja musze byc 19 sierpnia na 6 rano odlot! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
No to rzeczywiście nie da rady, noc na lotnisku to nie jest dobre rozwiązanie :) Masakra teraz z tym dojazdem do Modlina. I nic nie zanosi się na poprawę :( żadna linia nie puszcza autobusu w najbliższej przyszłości.
|
|
no ja przylatuje 21 a musze sie zabrac 29 wiec moze ktos jak i reszta bedzie i ma wolne miejsca????
|
|
Ja zawożę ojca na lotnisko w nocy z 21 na 22 sierpnia- wyjazd z Łomży o 1 w nocy bo musi byc ok 4.00. Jak ktoś chętny pisac w temacie- mam 2 miejsca wolne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |