poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Punkt opieki nad dziećmi i agencja niań

Mam pytanko. Planuje otworzyć punkt dziennej opieki nad dziećmi łącznie z agencja niań. W punkcie prócz zabaw dziećmi mogłyby uczyć się angielskiego, chodzić na rytmikę taniec i inne ciekawe zajęcia. To taka alternatywna przedszkola, z tym ze byłby to działalność gospodarcza. Mam lokal w blok 60 m2 bardzo blisko budowanej galerii Venda.

Czy korzystalibyście z takiego rodzaju usługi? Czy waszym zdaniem coś takiego u nas w Łomży ma sens?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Punkt opieki nad dziećmi i agencja niań

myślę że tocałkiem niezły pomysł, jestem za :) pozdrawiam. Może kiedyś zostanę u Ciebie nianią bo kocham dzieciaki i znam j angielski przynajmiej podstawy i parę piosenek heh,

Tweety

Jeśli interesuje Ciebie współpraca odezwij się na do mnie na mail. Od dłuższego czasu się nad czymś takim zastanawiałam, ale ciągle brakowało mi odwagi :)

Uważam, że pomysł ok. ale co to jest 60m kw? Sale zabaw, w których przebywa naraz po 10 dzieci, mają nawet ponad 200 m kw. i wcale to nie jest za dużo. Może pomyśl o innej lokalizacji, np. w tym nowym budynku kolo Pl. Niepodległości, była tam kwiaciarnia, salon ślubny i kancelaria adwokacka. Jest do wynajęcia, a na górze dużo miejsca. Ale sam pomysł bardzo dobry jest :) Co do Venedy- to czy tam w środku nie będzie "punktu opieki nad dziećmi", jak jest w wielu galeriach i marketach?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org