Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam pracy |
Czy ktoś coś wie o jakiejś pracy w Łomży????? bym mogła zacząć od zaraz. Bym mogła pracować w sklepie odzieżowym, cto lub coś podobnego jeśli coś wiecie piszcie LxxM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam pracy |
Z pracą w Łomży jest ciężko, sama szukam od pół roku. Na ,,castingi'' przychodzi po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt osób na jedno miejsce pracy. Życzę ci powodzenia
|
|
to prawda na jedno miejsce w Łomży jest chętnych nawet kilkadziesiąt osób. Jak już ktoś się gdzieś załapie to zazwyczaj się trzyma.
|
|
ja w maju skończyłam szkołę i zaczełam szukać pracy myślałam że zawsze coś znajdę ale widzę że to nie takie proste LxxM
|
|
bez znajomości pracy nie ma ---------------------------------------------
|
|
gdyby wpisali się tu wszyscy poszukujący pracy to serwery 4lomza nie wytrzymały by tego,
|
|
W Łomży jest bardzo ciężko o pracę. Ja od 2 miesięcy szukam czegokolwiek żeby zarobić troszkę pieniędzy i nic nie znalazłam.
|
|
Idź do Danusi do DANTEXu. Tam praca jest zawsze. Zapewne obieca Ci złote góry i świetlaną przyszłość i karierę dyrektora za trzy miesiące. Aczkolwiek nie wierz w żadne jej słowo:) Robota "dobra" na przetrzymanie do czasu znalezienia normalnej pracy:)
|
|
a przy czym tam jest praca? LxxM
|
|
to jak szukasz pracy jak nie znasz podstawowych firm w Łomży <lol> ---------------------------------------------
|
|
Obelix napisał: gdyby wpisali się tu wszyscy poszukujący pracy to serwery 4lomza nie wytrzymały by tego, No i wystarczy za wszystkie komenty;p POdpisuję się pod tym. Tylko sama prawda.
|
|
Danka handluje parówkami i boczkiem. Zatrudnia samych kierowników (ew. zastępców kierownika), koordynatorów i dyrektorów (z perspektywą bycia prezesem - każdy). Szkopuł jest w tym, że niestety nie ma zwykłych roboli. W związku z powyższym, kadra kierownicza musi dymać jak robole. Najczęściej w nocy, lub tuż nad ranem, w temperaturze +6'C. To wszystko za jedyne 1100zł miesięcznie. Umowa zlecenie gratis:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |