Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Futbol Amerykański w Łomży |
Co sądzicie aby stworzyć drużynę Futbolu Amerykańskiego w Łomży? Nie myślę tu tylko o graniu amatorskim ale przede wszystkim o wystąpieniu w Polskiej Lidze tzn. profesjonalny strój, kask itd. FA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Futbol Amerykański w Łomży |
masz jakiś ubiór do tego ? mogę spróbować
|
|
Ja tam bym byl za ! Tylko watpie zeby znalazl sie sponsor na takie cos, stroje kaski ochraniacze to wszystko kosztuje. Treninigi i miejsce do trenowania, trenera tez trzeba oplacic. Watpliwa sprawa i dluga droga do przebycia w tym kierunku. Pomysl fajny jak najbardziej ale watpie zeby bez sponsora ktos chcial wylozyc na to wszystko tylko po to zeby po jakims czasie dowiedziec sie ze **** z tego. No ale powodzenia oby sie udalo to sam z checia sie zapisze na treningi:)) Piss
|
|
http://www.lomza-jackals.pzfa.pl/nas.htm
|
|
Z tego co wiem od trenera "Jackals" to drużyna aktualnie nie istnieje. Kilku chłopaków amatorsko gra sobie przed blokiem. Rozmawiałem z kilkoma sponsorami, pieniądze się znajdą a w klubie " Agrobiznes" jest rekrutacja. Zapraszam FA
|
|
Moim zdaniem to świetny pomysł. Sądzę, że w Łomży jest zapotrzebowanie na ten szybko rozwijający się i coraz bardziej popularny w Polsce sport. Z pewnością znajdzie się wiele osób do gry, tym bardziej, że będą rozgrywki w lidze. Zapiszę się na treningi razem z kolegami. Fajnie, że w naszym mieście powstaje taka inicjatywa. Czekałem na coś takiego, bo w naszym regionie nie można było niestety trenować futbolu .
|
|
WSA ?
|
|
Dokładnie w KSA ( Klub Sportowy Agrobiznes) przy WSA FA
|
|
W jakim dniu i w jakich godzinach sa te zapisy?
|
|
Wejdź na stronę ks-agrobiznes.lomza.pl tam masz informację na temat rekrutacji. FA
|
|
Odnawiam temat.... kto wybiera się na rekrutację? FA
|
|
Ja się wybieram,może jeszcze kolegę namówię,warto spróbować czegoś nowego,
|
|
Jak będzie Wam potrzebny bramkarz to jestem chętny.
|
|
Ja będę na pewno - grałem wcześniej w Seahawks Gdynia - a na marginesie: czy jest w Łomży jakiś klub, pub gdzie puszczają ESPN America? Chciałem zobaczyć pierwszy mecz sezonu, ale w Cyfra+ nie ma tego kanału
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |