Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
henna tatuaz |
czy majac 16 lat zrobią mi tatuaz henną bez opiekuna? gdzie? i za ile ? tatuaz na ramieniu haskiego( psa) . i czy trzeba się umawiać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: henna tatuaz |
oo tez bym sobie zrobila z henny, gdzie robia? napewno Ci zrobia bez opiekuna, henna schodzi po 2 tygodniach h0jowe forum
|
|
Plakatówką sobie namaluj i też będzie ładnie wyglądało:)
|
|
maruda ty ch,uju ****** siedz cicho lepiej
|
|
hahaha:) Gimnazjaliście się krew zbuzowała? Poluzuj szeleczki chłoptasiu bo popuścisz w bokserki:):)
|
|
gimnazjum skończyłem DEBILU :)
|
|
w takim wieku nie powinno podejmować sie takich decyzji (na całe życie) mama i tata nie mówili nic o tym. Pożyj jeszcze troszkę i w tedy zdecyduj,
|
|
Gimnazjum skończyłeś czy ciebie wypchnęli z niego?
|
|
saguaro napisał(a): > w takim wieku nie powinno podejmować sie takich decyzji (na całe życie) mama i tata nie mówili nic o tym. Pożyj jeszcze troszkę i w tedy zdecyduj, tatuaż z henny jest na 2 tygodnie... nie na całe życie
|
|
flow nie wiem ile masz lat, ale podam ci taki przykład. młody chłopak w podobnym wieku postanowił dla szpanu zapalić trawkę miało to być tylko raz przedawkował mając 19 lat . Do pewnych decyzji trzeba dorosnąć.
|
|
no ale co to ma wspólnego z tym przykładem... zgodziłbym się z Tobą jak był by to temat o tatuażu "normalnym" a nie z henny...
|
|
I co z tego że skończyłeś to gimnazjum ? Ale rozumku to nie nabrałeś ani ociupinkę :) Jaki tuman do niego poszedłeś taki wyszedłeś :)
|
|
JUTRO NIEDZIELA DZIEN CWELA- MARUDA HAHA
|
|
zaczyna się na tatuażu z henny, a kończy się na prawdziwym wiem to po sobie
|
|
rysiu:) W niedzielę dzień cwela świętują gimnazjaliści :) Widzisz baranie , nawet tego sw gimnazjum nie dałeś rady się nauczyć :):)
|
|
i na co ten tatuaż...żeby uwagę na siebie zwracać...pff..głupota..jak się nie ma czym to się nie dziwię..
|
|
Nie koniecznie uwagę na siebie zwrócić,bo czasami robimy coś tylko dla siebie.
|
|
omania masz rację :) ja nie pytam was o wasze opinie bo mam na nie wyjeba.ne tylko to co w temacie prosze :))) a ty maruda WYPIERD.ALAJ Z MOJEGO PROFILU niektorzy mają 30 lat i mają rozum 15 latka, a nie ktorzy mając lat 15 już mają rozum 30 latka :) wiek to tylko liczba takze wiesz... :)
|
|
green mnie tatuaż źle sie kojarzy
|
|
rysiu:) Nie nauczyli ciebie kultury ani rodzice a w tym gimnazjum :) Jesteś jak ten piesek bez szkolenia :) Czyli zwyczajny kundelek:) To prawda że jedni maja 15 lat a myslą jak 30latkowie a drudzy 30 i myslą jak 15latkowie :) Tylko że tobie w mysleniu do tych 30 brakuje co najmniej 20 :):):) Chcesz poszpanować ? To poczekaj jeszcze 2 lata i zrób sobie prawdziwy tatoo:) A póki co, to pobaw się plakatówkami :):):):):) Omania :) Coś dla siebie to robią dorośli a nie szczyle :) Szczyle typu ryś malują 2tygodniowe obrazki dla szpanu :):)
|
|
maruda, pochwal sie wszystkim ile masz latek? bo juz wszyscy wiedzą ze rozum to 13-latka masz hahahhahahh a moze w ogole masz 13 latek ? sluchaj, moje zycie i ja bede decydowac w jakim wieku zrobie sobie tatuaz prawdziwy czy tez z henny. za mnie życia nie przeżyjesz :)
|
|
O twoim życiu zasrańcu to jeszcze przez 2 latka decyduje Ojciec z Matką !!!!! Chyba że mają cię w dupie tak ty ich , ale to już wina wyszkolenia ,od małego szczeniaka :):):)
|
|
no kur.wa dobrze 2 lata, a ty ile masz lat moze 30???????? pewnie z 13 latek masz albo i mniej.. rozum 13 latka to na pewno masz hahahha i lepiej mnie nie nazywaj zasrancu bo pozalujesz ze sie urodziles cipo haha
|
|
rysio........ zamiast tatuażu spraw sobie książeczke najlepiej z obrazkami o dobrym wychowaniu!!! Poproś rodziców aby ci poczytali .
|
|
rysiu :) Nie strasz mnie obesrańcu bo sraczki byś dostał jak byś mnie zobaczył :):) Lat mam tyle ile mam :) Może 3 może 13 a może i 33:) Zgaduj zgadula :):) I tak nie zgadniesz , bo w gimnazjum byłeś od czasu do czasu :):) To i czego miałeś się tam nauczyć ?? A o swoim życiu , decydował będziesz wtedy, kiedy oderwiesz się od mamusi cycusia ZASRAŃCU :):) A dopóki siedzisz na garnuszku rodziców to morda w kubeł i pytaj czy możesz ZASRAŃCU :):):)
|
|
hahhaa morda parówo :D
|
|
Widzę że twoja cię swędzi ZASRAŃCU :):) Idź do sracza i ją podrap szczotką do szorowania kibla :):) Od razu lepiej się poczujesz ZASRAŃCU :):)
|
|
hahhahaha jaki pojazd hahahhah omg .... hahahahhahahha ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |